Hälsoanalys i Solna, Huvudsta

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Medilab Solna, Huvudsta

Storgatan 70

171 52 Solna

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-12:00 och 13:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-12:00 och 13:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Analysera hälsan i Solna, Huvudsta

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen, vill du göra din hälsoanalys i Solna har vi fem provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

SYNLAB Huvudsta

Storgatan 70
171 52 Solna

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoanalys via blodprov i Solna. Hälsoanalysen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoanalysen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoanalys att bli klara.

Hälsoanalyser du kan göra i Solna, Huvudsta

Du kan beställa och ta blodprov i Solna för alla de hälsoanalyser som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoanalyser som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoanalyser.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ hälsoanalys

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoanalys via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsoanalysens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i ”Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoanalysen.

Vad ingår i hälsoanalysen?

Hälsoanalysens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoanalyser via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoanalysen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsoanalys via blodprov i Solna

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoanalys via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Solna. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoanalys idag!

Välj och beställ hälsokontroll