Hälsokontroll på Ekerö

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Medilab Ekerö

Bryggavägen 8, plan 2

178 31 Ekerö

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:45-16:00
  • Fre: kl. 07:45-14:00.
  • Välkommen att ta blodprovet under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan på Ekerö

Vill du göra din hälsokontroll på Ekerö samarbetar Medisera med ett provtagningsställe. SYNLAB på Ekerö har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

SYNLAB Ekerö

Bryggavägen 8, plan 2
178 31
Ekerö

Ekerö är en del av Mälaröarna, och är en tätort och centralort i Ekerö kommun. SYNLAB Medilab ligger nära Ekerö centrum som är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista Ekerös centrum.

Hälsokontroller du kan göra på Ekerö

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll på Ekerö som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda blodprov för dig som vill undersöka specifika värden. Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på våra provtagningsställen på Ekerö.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Hälsokontrollen på Ekerö sker i samarbete med SYNLAB och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen i Stockholm varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen.

Eftersom en e-remiss går iväg till provtagningsstället på Ekerö vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning på Ekerö?

Välj och beställ hälsoundersökning på Ekerö idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. På Ekerö har vi ett provtagningsställe på SYNLAB Medilab beläget på Bryggavägen 8 på Ekerö.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll på Ekerö kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll