Hälsokontroll i Edsberg

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

SYNLAB Edsberg

Edsbergs torg 1

192 52 Edsberg

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Edsberg

Vill du göra din hälsokontroll i Edsberg kan du göra det på SYNLAB i Edsberg. Drop-in gäller varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

SYNLAB Edsberg

Edsbergs torg 1
192 52 Edsberg

Edsberg ligger norr om Stockholm och tillhör Sollentuna kommun. SYNLAB i Edsberg ligger i Edbergs centrum och hit tar du dig med bil eller buss från närliggande stationer från tunnelbana eller pendeltåg.

Hälsokontroller du kan du göra i Edsberg

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig i Edsberg. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller om du vill undersöka specifika värden. Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på våra provtagningsställen i norr om Stockholm, inklusive i Edsberg.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Edsberg för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation.

Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste användas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsokontroll i Edsberg?

Välj och beställ hälsokontroll och ta blodprovet i Edsberg idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsokontroll och undersöka blodvärden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsokontroll i Edsberg idag.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Edsberg. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra patienter är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller i Edsberg som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll