Hälsokontroll Bagarmossen

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Din Vårdcentral, Bagarmossen – SYNLAB

Lillåvägen 68

128 45 Bagarmossen

Öppettider

  • Mån: kl. 08:00-12:00 och 13:00-16:00
  • Tis: kl. 08:00-12:00 och 13:00-16:00
  • Ons: kl. 08:00-12:00 och 13:00-16:00
  • Tors: kl. 08:00-12:00 och 13:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-12:00 och 13:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Bagarmossen

I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Bagarmossen har vi ett provtagningsställe som du finner nedan. Det är drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Din Vårdcentral, Bagarmossen – SYNLAB

Lillåvägen 68
128 45
Bagarmossen

Bagarmossen har ca 13 000 invånare och ligger i Söderort i Stockholms kommun och gränsar till Skarpnäcks gård i syd och sydväst, till Nacka kommun i öster samt Kärrtorp i norr. Stadsdelen är en välbevarad 1950-talsförort och kommunen planerar för en utbyggnad av Bagarmossen och Skarpnäck fram till år 2030 med cirka 2 500 bostäder inklusive en ny skola. SYNLAB i Bagarmossen ligger på Lillåvägen 68 relativt nära Bagarmossens t-banestation.

Hälsokontroller du kan göra i Bagarmossen

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester som Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa.

Hälsokontroller för kvinnor och män

Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män.

Hälsokontoller för vitamin och mineralbrist

Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist.

Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på det provtagningsställe som vi samarbetar med i Bagarmossen.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Provtagningen i Bagarmossen sker i samarbete med SYNLAB och själva blodprovet tas av utbildad personal. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen.

Elektronisk remiss

Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsokontroll i Bagarmossen?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsokontroller via medisera.se i Bagarmossen och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsokontrollen tar du enkelt blodprovet i Bagarmossen drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsokontrollen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsokontroll via blodprov i Bagarmossen.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller via blodprov som du kan genomföra i Bagarmossen. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen varav SYNLAB i Bagarmossen är en.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Bagarmossen kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför Medisera?

Medisera fokuserar på sina patienters välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll