Hälsokontroll Unilabs Skärholmen närlaboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Skärholmen närlaboratorium

Storholmsgatan 19 2tr

127 48 Skärholmen

Öppettider

  • Måndag-fredag kl. 07:00-18:00
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Skärholmen

Vill du göra din hälsokontroll i Skärholmen samarbetar Medisera med Unilabs Skärholmen närlaboratorium. Drop-in gäller varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Skärholmen närlaboratorium

Storholmsgatan 19 2tr
127 48 Skärholmen

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsokontroll i Skärholmen. Kontrollen beställs här på Medisera.se, och provtagning tas drop-in på provtagningsstället i Skärholmen. Mediseras erbjudande innebär att kontrollen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsokontroller du kan göra i Skärholmen

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Skärholmen.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsokontrollen?

Hälsokontrollen kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår?

Innehållet redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsokontroll via blodprov i Skärholmen, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra hälsokontrollen i Skärholmen, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av en utbildad personal och det enda du behöver ta med dig till kontrollen är giltig legitimation.

Privat hälskontroll i Skärholmen

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Skärholmen. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning i Skärholmen idag.

Välj och beställ hälsokontroll