Hälsokontroll i Salem

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Salem närlaboratorium

Säbytorgsvägen 6

144 30 Rönninge

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:15-15:30
  • Fre: kl. 07:15-12:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Salem, Rönninge

I södra Stockholm har vi ett 20 tal provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Salem har vi ett provtagningsställe. Unilabs Salem närlaboratorium har drop-in varför du inte behöver boka en tid. Adressen är:

Unilabs Salem närlaboratorium

Säbytorgsvägen 6
144 30 Rönninge

Välkommen att utföra en hälsokontroll via blodprov i Salem. Du beställer hälsokontrollen via blodprov på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsokontroll via blodprov. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt tjänst för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsokontroller du kan göra i Salem, Rönninge

Du kan beställa och ta blodprov i Salem för alla de hälsokontroller som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har kontroller som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsokontroll via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsokontrollen i Salem?

De mest omfattande hälsokontrollerna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsokontrollen beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt i Salem, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid när du väl beställt hälsokontrollen, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stockholm och så även i Salem.

Privat hälsokontroll via blodprov i Rönninge

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Salem vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsokontrollen. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat hälsokontroll via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll idag.

Välj och beställ hälsokontroll