Hälsokontroll på Liljeholmen

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Liljeholmen närlaboratorium

Liljeholmstorget 7, 4tr

117 63 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tor: kl. 08:00-15:30
  • Fre: kl. 08:00-13:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Liljeholmen

Vill du göra din hälsokontroll i Liljeholmen har vi ett provtagningsställe; Unilabs Liljeholmen närlaboratorium. Du tar blodprovet drop-in. Adressen är:

Unilabs Liljeholmen närlaboratorium

Liljeholmstorget 7, 4tr
117 63
Stockholm

Liljeholmen ligger i Söderort i Stockholms kommun och tillhör stadsdelsområdet Hägersten-Liljeholmen. Stadsdelen bildades i mitten av 1920-talet och gränsar till Västberga, Årsta, Midsommarkransen, Gröndal, Aspudden och Södermalm. Liljeholmstorget 7 där Unilabs Laboratorium – Liljeholmens Vårdcentral har sina lokaler ligger nära Liljeholmens t-banestation.

Hälsokontroller du kan göra i Liljeholmen

På Medisera.se kan du välja och beställa den hälsokontroll i Liljeholmen som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda blodprov för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på vårt provtagningsställe på Liljeholmen.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Hälsokontrollen i Liljeholmen sker i samarbete med Unilabs och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen i Stockholm varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe vid beställning kan du göra provtagningen direkt. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning i Liljeholmen?

Välj och beställ hälsoundersökning i Liljeholmen idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsoundersökning i Liljeholmen idag.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet i Liljeholmen redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Liljeholmen. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Utöver Liljeholmen har vi provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll