Hälsokontroll i Vendelsö

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Vendelsö

Skomakarvägen 20

136 70 Vendelsö

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Testa hälsan på Vendelsö

Vill du göra en hälsokontroll i Vendelsö har vi ett provtagningsställe, Karolinska Universitetslaboratoriet i Vendelsö har drop-in tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Vendelsö

Skomakarvägen 20
136 70 Vendelsö

Hälsokontroll via blodprov och provtagning i Vendelsö

Välkommen att utföra en hälsokontroll via blodprov i Vendelsö. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsotester kan du göra i Vendelsö?

Du kan beställa och ta blodprov i Vendelsö för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja det hälsotest via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsokontrollen?

Priset beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår?

Hälsotestets innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsotest via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholmsområdet. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Vendelsö vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat hälsotest via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt.

Välj och beställ hälsokontroll