Hälsokontroll i Vaxholm

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Vaxholm

Kapellgatan 2

185 31 Vaxholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-12:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Vaxholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Vaxholm har vi ett provtagningsställe, Karolinska Universitetslaboratoriet i Vaxholm har drop-in tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Vaxholm

Kapellgatan 2
185 31 Vaxholm

Vaxholm ligger i Stockholms län och är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun. Vaxholm ligger på Vaxön och namnet på orten är sannolikt tagen från öns namn som skrevs Vaxö 1335. Karolinska Universitetslaboratoriet på Kapellgatan 2 ligger mitt emellan Waxholms hotell och Vaxholms kyrka.

Hälsokontroller du kan göra i Vaxholm

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov på det provtagningsställe som vi erbjuder i Vaxholm.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Vaxholm för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsokontroll i Vaxholm?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se i Vaxholm och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Vaxholm på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av undersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov i Karolinska Universitetslaboratoriet Vaxholm beläget i centrala Vaxholm. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Vaxholm kan vara första steget mot ett hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt. Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden.

Välj och beställ hälsokontroll