Hälsokontroll i Upplands Väsby

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Upplands Väsby

Dragonvägen 92

194 33 Väsby

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Upplands Väsby

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du ta blodprovet för hälsokontrollen i Upplands Väsby har vi flera provtagningsställen. Drop-in gäller så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Karolinska är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Upplands Väsby

Dragonvägen 92
194 33 Väsby

Upplands Väsby ligger i Stockholms län och är en del av tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Ostkustbanan och E4:an går genom Upplands Väsby och det är ca 3 mil till Stockholm och 5 mil till Uppsala. Karolinska Universitetslaboratoriet, Dragonvägen 92 ligger i Väsby Centrum och Karolinska Universitetslaboratoriet, Löwenströmska sjukhuset på Doktor Ziegerts Väg 3 ligger norr om Upplands väsby närmare sjön Fysingen.

Hälsokontroller du kan göra i Upplands Väsby

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll i Upplands Väsby som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden. Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på våra provtagningsställen i Upplands Väsby.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Provtagningen i Upplands Väsby sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av hälsokontrollen kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning?

Du skall göra en hälsoundersökning via blodprov i Upplands Väsby om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsoundersökning i Upplands Väsby som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsoundersökning.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsoundersökningen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att undersökningen visar att något värde behöver undersökas ytterligare.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. I Upplands Väsby har vi två provtagningsställen varav Karolinska Universitetslaboratoriet i Väsby centrum är en.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Upplands Väsby kan vara ett steg mot ett mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera i Upplands Väsby?

Enligt våra patienter är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller i Upplands Väsby som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll