Hälsotest på Lidingö i Torsvik

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Torsvik, Lidingö

Herserudsvägen 5B

181 34 Lidingö

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fredag: kl. 08:00-15:15
  • Lunchstängt: kl. 12:00-12:45
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Testa hälsan på Lidingö

Vill du ta blodprovet för hälsotestet på Lidingö har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Karolinska i Torsvik är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Torsvik, Lidingö

Herserudsvägen 5B
181 34 Lidingö

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov på Lidingö. Du beställer här på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsotester du kan du göra på Lidingö

Du kan beställa och ta blodprov på Lidingö för alla de hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsotest som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsotest.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det hälsotest via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar ett hälsotest via blodprov på Lidingö?

Hälsotestets pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i ”Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet på Lidingö beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsotestet här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen på Lidingö.

Privat hälsotest via blodprov på Lidingö

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Lidingö. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll