Hälsokontroll via blodprov - Karolinska Universitetslaboratoriet Saltsjöbaden

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Saltsjöbaden

Byvägen 52

133 34 Saltsjöbaden

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:30 - 12:00
  • Måndag - Torsdag: 13:00 - 16:00
  • Fredag: 07:30 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Saltsjöbaden

Vill du göra din hälsokontroll i Saltsjöbaden har vi två provtagningsställen du kan välja bland, vi har även provtagningsställen i Gustavsberg, Saltsjö-Boo och Nacka. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Saltsjöbaden

Byvägen 52
133 34 Saltsjöbaden

Karolinska Universitetslaboratoriet, Fisksätra – Saltsjöbaden

Fisksätra torg 20
133 41 Saltsjöbaden

Karolinska Universitetslaboratoriet, Nacka Forum

Romansvägen 12, 2tr
131 53 Nacka

Karolinska Universitetslaboratoriet, Nacka sjukhus

Lasarettsvägen 4
131 42 Nacka

Karolinska Universitetslaboratoriet, Gustavsberg

Odelbergs Väg 19
134 40 Gustavsberg

Karolinska Universitetslaboratoriet, Boo

Edövägen 2
132 30 Saltsjö-Boo

Hälsokontroll via blodprov och provtagning i Saltsjöbaden

Välkommen att utföra en hälsokontroll via blodprov i Saltsjöbaden. Du beställer hälsokontrollen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsokontroll via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilken hälsokontroll via blodprov kan du göra i Saltsjöbaden?

Du kan beställa och ta blodprov i Saltsjöbaden för alla de hälsokontroller via blodprov som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsokontroller som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsokontroll via blodprov som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsokontroll via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsokontrollen?

Hälsokontrollens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsokontrollen.

Vad ingår i hälsokontrollen?

Vilka analyser som ingår i hälsokontrollen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Saltsjöbaden?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsokontrollen via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsokontroll via blodprov i Saltsjöbaden

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Saltsjöbaden. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll idag!

Välj och beställ hälsokontroll