Hälsokontroll i Nacka - provtagning på Nacka sjukhus

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Nacka närsjukhus, Karolinska Universitetslaboratoriet

Lasarettsvägen 4

131 42 Nacka

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-16:00
  • Fre: kl. 07:30-13:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa i Nacka

Vill du göra din hälsokontroll i Nacka samarbetar Medisera med ett provtagningsställe. Vi har även provtagningsställen i Gustavsberg, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden samt Fisksätra. Samtliga har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Nacka sjukhus är:

Nacka sjukhus, Karolinska Universitetslaboratoriet

Lasarettsvägen 4
131 42 Nacka

Nacka är en del av tätorten Stockholm och är central i Nacka kommun, som har över 100 000 invånare och därmed är en av Sverige 20 största kommuner. Exakt var gränserna går är dock inte speciellt bra definierat. I vissa sammanhang avses bara bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka Forum och Nacka kyrka. På Nacka Sjukhus nära Nacka Östra på Lasarettsvägen 4 har Karolinska Universitetslaboratoriet ett provtagningsställe, och ett annat på Romansvägen 12 på Nacka Forum.

Hälsokontroller du kan göra i Nacka

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra omfattande hälsokontroller passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa.

Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kan du lämna blodprov för dessa på samtliga av de provtagningsställen som vi erbjuder i Nacka.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till Nacka sjukhus. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Nacka för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är utbildad personal som tar blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsokontroll i Nacka?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsokontroller via medisera.se i Nacka och över tid få jämförbara provresultat i “Min Journal” genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsokontrollen tar du enkelt blodprovet i Nacka drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsokontrollen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet beläget på Nacka sjukhus. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Nacka kan vara första steget mot ett hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll