Hälsoanalys på Södermalm

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria

Wollmar Yxkullsgatan 25, plan 2

118 50 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:45-16:00
  • Fre: kl. 07:45-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan på Södermalm

Vill du göra din hälsoanalys via blodprov på Södermalm har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Obs! på Wollmar Yxkullsgatan 25 finns två Laboratorium, det Laboratorium som Medisera samarbetar med är Karolinska Universitetslaboratoriet som du finner på plan 2.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria

Wollmar Yxkullsgatan 25, plan 2
118 50 Stockholm

Välkommen att utföra en hälsoanalys via blodprov på Maria på Södermalm. Du beställer hälsoanalysen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoanalys via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoanalys för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsoanalyser du kan göra på södermalm

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoanalyser via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoanalyser för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoanalyser som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra på Södermalm.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoanalys på Södermalm som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar analysen?

Hälsoanalysen via blodprov på Södermalm kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i priset.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsoanalysen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov på Södermalm. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till provtagningstillfället är giltig legitimation.

Hälsoanalys via blodprov på Södermalm

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoanalys via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Södermalm. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller.

Välj och beställ hälsokontroll