Hälsoanalys på Södermalm, Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria – Södermalm

Wollmar Yxkullsgatan 25, plan 2

118 50 Stockholm

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:45 - 16:00
  • Fredag: 07:45 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Obs! på Wollmar Yxkullsgatan 25 finns två Laboratorium, det Laboratorium som Medisera samarbetar med är Karolinska Universitetslaboratoriet som du finner på plan 2.

Våra provtagningsställen på Södermalm

Vill du göra din hälsoanalys via blodprov på Södermalm har vi följande fyra provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria

Wollmar Yxkullsgatan 25, plan 2
118 50 Stockholm

Södersjukhuset – provtagningscentral

Sjukhusbacken 10, Södersjukhuset, ingång via huvudentré, direkt till höger efter infodisk mot hiss K, L och R, plan 0.
118 83 Stockholm

Capio Ringens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Ringvägen 113
118 60 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Ersta sjukhus

Fjällgatan 44, Hiss B 2 tr
116 28 Stockholm

Hälsoanalys via blodprov och provtagning på Maria på Södermalm

Välkommen att utföra en hälsoanalys via blodprov på Maria på Södermalm. Du beställer hälsoanalysen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoanalys via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoanalys för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsoanalyser via blodprov kan du göra på Södermalm?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoanalyser via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoanalyser för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoanalyser som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra på Södermalm.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoanalys via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoanalys via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoanalysen via blodprov?

Hälsoanalysen via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoanalysens pris.

Vad ingår i hälsoanalysen via blodprov?

Vilka analyser som ingår i hälsoanalysen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoanalys på Södermalm?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov på Södermalm. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till provtagningstillfället är giltig legitimation.

Privat hälsoanalys via blodprov på Södermalm

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoanalys via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Södermalm. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoanalys idag!

Välj och beställ hälsokontroll