Hälsokontroll i Margretelund Åkersberga

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Margretelund

Muskötvägen 22

184 60 Åkersberga

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00 - 16:00
  • Mån-tors: kl. 13:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-12:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Margretelund, Åkersberga

Vill du göra din hälsokontroll i Margretelund i Åkersberga har vi två provtagningsställen du kan välja mellan. Båda har drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Margretelund är:

Laboratoriet Margretelund

Muskötvägen 22
184 60 Åkersberga

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsokontroll via blodprov i Margretelund i Åkersberga. Hälsokontrollen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer.

Vårt erbjudande innebär att kontrollen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsokontroller du kan du göra i Margretelund i Åkersberga

Du kan beställa och ta blodprov i Margretelund för alla de hälsokontroll som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsokontroller som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsokontroll via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsoundersökningens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i ”Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset.

Vad ingår i hälsokontrollen?

Hälsokontrollen innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller kontroll via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Hälsokontrollen i Margrtelund i Åkersberga hanteras av utbildad personal och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Åkersberga och Margretelund.

Privat hälsokontroll i Margretelund i Åkersberga

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Margretelund vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsokontrollen. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsokontroll via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat undersökning idag.

Välj och beställ hälsokontroll