Hälsoundersökning i Upplands Väsby

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Löwenströmska sjukhuset

Löwenströms väg 1

194 45 Upplands Väsby

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-15:30
  • Fre: kl. 07:30-12:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Upplands Väsby

I Upplands Väsby erbjuder Medisera provtagning på Löwenströmska sjukhuset. Det är drop-in som gäller varför du inte behöver boka tid. Du kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Löwenströmska sjukhuset är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Löwenströmska sjukhuset

Löwenströms väg 1
194 45
Upplands Väsby

Välkommen att utföra en hälsoundersökning via blodprov i Upplands Väsby. Du beställer på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe.

Observera att detta avser hälsoundersökning via blodprov. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt tjänst för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsoundersökningar du kan göra i Upplands Väsby

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar i Upplands Väsby. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Upplands Väsby.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar det?

De mest omfattande analyserna i Upplands Väsby kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i ”Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Hälsokontroll Stor som är vår mest populära hälsoundersökning kostar 1390 sek.

Vad ingår?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökningar via blodprov i Upplands Väsby, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av utbildad personal och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen i Upplands Väsby här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stockholmsområdet.

Privat hälsoundersökning i Upplands Väsby

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Upplands Väsby Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll