Hälsoundersökning Lidingö centrum

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Stadshuset Lidingö

Lejonvägen 15A

181 32 Lidingö

Öppettider

  • Mån-tors: 08:00-16:00
  • Fre: 08:00-14:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Lidingö centrum

Vill du göra hälsoundersökningen i Lidingö centrum har vi flera provtagningsställen du kan välja bland. Drop-in innebär att du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Laboratoriet Stadshuset Lidingö

Lejonvägen 15A, Karolinska Universitetslaboratoriet
181 32 Lidingö

Välkommen att utföra hälsoundersökningen via blodprov på Lidingö. Du beställer hälsoundersökningen på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe.

Observera att detta avser hälsoundersökning via blodprov. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare är detta inte rätt tjänst för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsoundersökningar du kan göra i Lidingö centrum

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Kista.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser på Lidingö. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoundersökningen?

De mest omfattande hälsoundersökningarna på Lidingö kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen på Lidingö beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stocksholmsområdet.

Privat hälsoundersökning på Lidingö

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsoundersökning via blodprov på ett provtagningsställe nära dig på Lidingö. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag.

Välj och beställ hälsokontroll