Hälsoundersökning i Kallhäll

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Kallhäll

Kopparvägen 2B

176 72 Järfälla

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-16:00
  • Fre: kl. 07:30-14:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Kallhäll, Järfälla

Vill du ta blodprovet för hälsoundersökningen i Kallhäll har vi ett provtagningsställe centralt i Kallhäll på Kopparvägen 2B. I Järfälla har vi även ett provtagningsställe i Jakobsberg som du kan välja. Båda har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Kallhäll är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Kallhäll

Kopparvägen 2B
176 72 Järfälla

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Kallhäll, Järfälla. Undersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Kallhäll, Järfälla

Du kan beställa och ta blodprov i Kallhäll för alla de hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har hälsoundersökningar som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du vill ställa frågor kring våra hälsoundersökningar.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande hälsokontroller i Kallhäll Järfälla. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar undersökningen?

Undersökningen kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet i Kallhäll i Järfälla tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsoundersökning i Kallhäll

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Kallhäll vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt.

Välj och beställ hälsokontroll