Hälsokontroll i Huddinge

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Huddinge

Hälsovägen 13, C1:52 (entréplanet)

141 57 Huddinge

Öppettider

  • Mån-fre: kl. 07:30-15:30
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Huddinge

Vill du ta blodprovet för hälsokontrollen i Huddinge har vi ett provtagningsställe på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Det är drop-in varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Huddinge

Hälsovägen 13 – C1:52 (entréplanet)
141 57
Huddinge

Huddinge är en del av tätorten Stockholm och är efter folkmängd en av de största kommunerna i Stockholms län. Huddinge kommun gränsar till Mälaren i nordväst, Haninge kommun i sydost, Botkyrka kommun i sydväst , Stockholms kommun i norr, Ekerö kommun i nordväst och i öster till Tyresö kommun. Hälsovägen 13 ligger nära Flemingsbergs centrum i Huddinge.

Hälsokontroller du kan göra i Huddinge

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa.

Hälsokontroller för kvinnor och män

Vi har även hälsokontroller för “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män.

Vitaminer och Mineraler

Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dessa värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vad du än väljer kan du lämna blodprov för hälsokontrollen i Huddinge.

Alla hälsokontroller

Här hittar du alla hälsokontroller vi erbjuder i Huddinge.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll i Huddinge som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Hälsovägen 13 för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation.

Provtagning utförs av utbildad personal på Karolinska Universitetslaboratoriet. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför hälsoundersökning i Huddinge?

Du skall göra en hälsoundersökning via blodprov i Huddinge om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Elektronisk remiss skickas direkt

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsoundersökning som är mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg automatiskt till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsoundersökning.

Enkelt att beställa

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden i Huddinge kan det vara värdefullt att göra hälsoundersökningen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsoundersökningen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta blodprovet på Karolinska Universitetslaboratoriet i Huddinge. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Huddinge kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Hälsokontroll i hela Sverige

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på patienternas välmående genom att erbjuda hälsokontroller i Huddinge som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll