Hälsokontroll i Handen, provtagning på Handens Närsjukhus

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Handens Närsjukhus

Dalarövägen 6

135 45 Handen

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-16:00
  • Fre: kl. 07:30-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Handen

Vill du ta blodprovet för hälsokontrollen i Handen samarbetar Medisera med Karolinska Universitetslaboratoriet på Handens Närsjukhus. Det är drop-in tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Handens Närsjukhus

Dalarövägen 6
135 45 Handen

Välkommen att utföra ett hälsokontrollen via blodprov i Handen. Du beställer hälsokontrollen på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsokontroller du kan göra i Handen

Du kan beställa alla de hälsokontroller i Handen som du finner om du klickar på länken nedan. Medisera har kontroller som passar många, t.ex. om du vill undersöka kolesterolvärden, sköldkörteln eller prostatan. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande hälsokontroller i Handen. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den kontroll som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar det?

Hälsokontrollens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår i hälsokontrollen?

Vilka analyser som ingår i hälsokontrollen i Handen beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen, drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Så även i Handen. Provtagningen utförs av utbildad personal och det enda du behöver ta med dig till är giltig legitimation.

Privat hälsokontroll via blodprov i Handen

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll i Handen. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till provtagningsstället via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller.

Välj och beställ hälsokontroll