Hälsokontroll i Rågsved, Bandhagen

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Rågsved

Kumlagatan 15

124 65 Bandhagen

Öppettider

  • Mån-tors: 08:00-16:00
  • Fre: 08:00-14:00
  • Lunchstängt kl. 12:15-12:45.
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Rågsved i Bandhagen

Vill du göra din hälsokontroll i Rågsved i Bandhagen? Då har du hittat rätt. Samtliga provtagningsställen som vi samarbetar med i Stockholm har drop-in tider vilket betyder att du kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Karolinska i Bandhagen är:

Laboratoriet Rågsved

Kumlagatan 15
124 65 Bandhagen

Rågsved i Bandhagen ligger i i Söderort i Stockholms kommun och gränsar till Örby och Älvsjö samt till Stuvsta. I slutet av 19050-talet växte det moderna Bandhagen fram kring Rågsved centrum. Huddingevägen går alldeles nära stadsdelen, där Karolinska Universitetslaboratoriet har sitt provtagningsställe.

Hälsokontroller du kan göra i Rågsved, Bandhagen

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprovet på det provtagningsställe som vi samarbetar med i Rågsved i Bandhagen.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Rågsved i Bandhagen för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs på Karolinska Universitetslaboratoriet. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför hälsokontroll i Rågsved i Bandhagen?

Välj och beställ hälsokontroll och ta blodprovet i Rågsved i Bandhagen idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsokontroll.

Att göra en hälsokontroll och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsokontroll i Rågsved i Bandhagen idag.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet i Rågsved, Bandhagen. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Bandhagen kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller i Bandhagen som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas direkt till det provtagningsställe du valt i Rågsved i Bandhagen. Provtagningen håller också hög klinisk standard.

Välj och beställ hälsokontroll