Hälsoundersökning via blodprov - Karolinska Universitetslaboratoriet Gustavsberg

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Gustavsberg

Odelbergs Väg 19

134 40 Gustavsberg

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:45 - 16:00
  • Fredag: 07:45 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Gustavsberg

Vill du göra din hälsoundersökning i Gustavsberg har vi ett provtagningsställe du kan välja, vi har även provtagningsställen i Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjöbaden. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Gustavsberg

Odelbergs Väg 19
134 40 Gustavsberg

Karolinska Universitetslaboratoriet, Nacka Forum

Romansvägen 12, 2tr
131 53 Nacka

Karolinska Universitetslaboratoriet, Nacka sjukhus

Lasarettsvägen 4
131 42 Nacka

Karolinska Universitetslaboratoriet, Saltsjö-Boo

Edövägen 2
132 30 Saltsjö-Boo

Karolinska Universitetslaboratoriet, Saltsjöbaden

Byvägen 52
133 34 Saltsjöbaden

Karolinska Universitetslaboratoriet, Fisksätra – Saltsjöbaden

Fisksätra torg 20
133 41 Saltsjöbaden

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning i Gustavsberg

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsoundersökning via blodprov i Gustavsberg. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning via blodprov tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer hälsoundersökningen. Vårt erbjudande innebär dock att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Gustavsberg?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Gustavsberg.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till när du gör din hälsoundersökning i Gustavsberg?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Gustavsberg

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Gustavsberg vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll