Hälsoundersökning i Saltsjöbaden, Fisksätra - stängt tillsvidare

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Fisksätra – Saltsjöbaden

Fisksätra torg 20

133 41 Saltsjöbaden

Öppettider

  • stängt tillsvidare
Se vägbeskrivning

Undersök hälsan i Fisksätra, Saltsjöbaden

Vill du göra hälsoundersökningen i Fisksätra i Saltsjöbaden samarbetar Medisera med ett provtagningsställe. Vi har även provtagningsställen i Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Gustavsberg och Nacka. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Karolinska i Fisksätra är:

OBS! Stängt tillsvidare.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Fisksätra – Saltsjöbaden

Fisksätra torg 20
133 41 Saltsjöbaden

På Medisera.se kan du enkelt och snabbt beställa och utföra en hälsoundersökning via blodprov i Fisksätra Saltsjöbaden. Hälsoundersökningen beställs här på Medisera.se, och provtagning tas på det provtagningsställe du väljer när du beställer.

Vårt erbjudande innebär att undersökningen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsoundersökningar du kan göra i Fisksätra, Saltsjöbaden

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Fisksätra.

Välj och beställ hälsokontroll

Jämför, välj och beställ

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoundersökningen?

De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsoundersökningen.

Vad ingår?

Hälsoundersökningens innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsoundersökning via blodprov i Fisksätra, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe i Saltsjöbaden, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Provtagningen utförs av utbildad personal och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen i Stockholm, sä även i Fisksätra i Saltsjöbaden.

Privat hälsoundersökning via blodprov i Fisksätra, Saltsjöbaden

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Fisksätra vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning.

Välj och beställ hälsokontroll