Hälsokontroll i Farsta

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Farsta läkarhus

Farstagången 32, plan 2

123 47 Farsta

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-13:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Farsta i Södra Stockholm

I södra Stockholm har vi ett 20-tal provtagningsställen. Vill du göra din hälsokontroll i Farsta har vi ett provtagningsställe. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Farsta läkarhus är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Farsta läkarhus

Farstagången 32, plan 2
123 47 Farsta

Farsta ligger i Söderort i Stockholms kommun, och stadsdelen ligger ca åtta kilometer söder om Stockholms centrum intill Nynäsvägen. Farsta gränsar till Larsboda, Sköndal, Farsta Strand, Fagersjö och Hökarängen. Farstagången 32 där Karolinska Universitetslaboratoriet har sitt provtagningställe ligger centralt i Farsta Centrum.

Hälsokontroller du kan göra i Farsta

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Farsta.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till provtagningsstället i Farsta. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället för att göra hälsokontrollen. Glöm inte att ta med legitimation.

Väl där är det drop-in som gäller och det är utbildad personal som tar blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsokontroll i Farsta?

Välj och beställ hälsokontrollen och ta blodprovet i Farsta idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen, varav Karolinska Universitetslaboratoriet beläget i Farsta centrum är en.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Farsta kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt. Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller som erbjuds i Farsta.

Välj och beställ hälsokontroll