Hälsotest via blodprov, Karolinska Universitetslaboratoriet, Ersta sjukhus, Södermalm

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Ersta sjukhus, Södermalm

Fjällgatan 44, Hiss B 2 tr

116 28 Stockholm

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:30 - 16:00
  • Fredag: 07:30 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen på Södermalm

Vill du göra ditt hälsotest via blodprov på Södermalm har vi följande fyra provtagningsställen. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet, Ersta sjukhus

Fjällgatan 44, Hiss B 2 tr
116 28 Stockholm

Södersjukhuset – provtagningscentral

Sjukhusbacken 10, Södersjukhuset, ingång via huvudentré, direkt till höger efter informationsdisk mot hiss K, L och R, plan 0.
118 83 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria

Wollmar Yxkullsgatan 25, plan 2
118 50 Stockholm

Capio Ringens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Ringvägen 113
118 60 Stockholm

Hälsotest via blodprov och provtagning på Ersta sjukhus på Södermalm

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov på Södermalm. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsotest för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsotester via blodprov kan du göra på Ersta sjukhus på Södermalm?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsotest via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsotest för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra på Södermalm.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ det hälsotest som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det hälsotest via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsotestet via blodprov?

Hälsotest via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsotestets pris.

Vad ingår i hälsotestet via blodprov?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till när du gör ditt hälsotest på Södermalm?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen via blodprov på Södermalm. Drop-in gäller på alla de provtagningsställen som vi samarbetar med. Provtagningen utförs av sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsotestet via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsotest på Ersta sjukhus på Södermalm

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts på Södermalm. vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsotest via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra ett privat hälsotest via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll