Hälsokontroll i Enebyberg (för närvarande stängt)

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Enebyberg

Alvägen 26

182 48 Enebyberg

Öppettider

  • För närvarande stängt.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Enebyberg

Karolinska Universitetslaboratoriet i Enebyberg är för närvarande stängt.

Vill du göra hälsokontrollen i Enebyberg kan du göra det hos Medisera. Provtagningen utförs på Karolinska Universitetslaboratoriet i Enebyberg. Det är drop-in varför du inte behöver boka tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till provtagningen är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Enebyberg

Alvägen 26
182 48 Enebyberg

Enebyberg är en mindre ort som tillhör Danderyds kommun och ligger norr om Stockholm. Karolinska Laboratoriet i Enebyberg ligger på Eneby torg, hit kan du ta dig via bil eller kollektivt via Roslagsbanan.

Hälsokontroller du kan göra i Enebyberg

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester som Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa.

Hälsokontroll för kvinna och man

Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dessa värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på provtagningsstället i Enebyberg.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Provtagningen för hälsokontrollen i Enebyberg sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och utförs av en utbildad personal. Drop-in gäller varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultatet av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning i Enebyberg?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Enebyberg idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning i Enebyberg och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsoundersökning i Enebyberg idag!

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet i Enebyberg. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Enebyberg kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll