Hälsokontroll i Bromma på Brommaplan

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Brommaplan

Klädesvägen 14 A, 3tr

168 76 Bromma

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-15:30
  • Fre: kl. 07:30-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Bromma

Vill du göra din hälsokontroll i Bromma har vi flera provtagningsställen du kan välja bland, samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till provtagningen på Brommaplan är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Brommaplan

Klädesvägen 14 A, 3tr
168 76 Bromma

Bromma är en stadsdel inom Västerort i Stockholms kommun, Bromma ligger både nära innerstaden angränsande till Kungsholmen och i närheten av flera naturreservat samt intill Mälaren. Karolinska Universitetslaboratoriet på Brommaplan ligger centralt i Bromma på Klädesvägen. Hit tar du dig enkelt med tunnelbanans gröna linje.

Hälsokontroller du kan göra i Bromma

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller i Bromma för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Bromma.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Minuter efter din beställning är du välkommen att göra hälsokontrollen i Bromma. Kom ihåg att ta med legitimation till provtagningen. Provtagning utförs av utbildad personal på Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs eller SYNLAB, som är de provtagningsställen som vi samarbetar med. Efter att du tagit blodprovet kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför hälsokontroll i Bromma?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsokontroller i Bromma och över tid få jämförbara provresultat i “Min Journal” genom inlogg via Bank-ID. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsokontroll.

När du beställt hälsokontrollen tar du blodprovet i Bromma drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid, däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsokontrollen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsokontroll via blodprov i Bromma.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra en hälsokontroll varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsokontrollen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Karolinska Universitetslaboratoriet beläget på Brommaplan. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer i Bromma får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Bromma kan vara första steget mot ett hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas direkt till det provtagningsställe du valt för hälsokontroll i Bromma. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll