Hälsokontroll i Årsta

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Årsta

Bränningevägen 2

120 54 Årsta

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Årsta

Vill du göra hälsokontrollen i Årsta har vi ett provtagningsställe. Detta provtagningsställe har liksom övriga i Stockholm drop-in tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Karolinska Universitetslaboratoriet, Årsta

Bränningevägen 2
120 54 Årsta

Årsta ligger i Söderort i Stockholms kommun, och i stort sett hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde. Årsta gränsar till Johanneshov, Södermalm, Enskede gård, Enskedefältet, Liljeholmen, Östberga och Södra Hammarbyhamnen. På den brant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida ligger den bebyggda delen av stadsdelen. Karolinska Universitetslaboratoriet ligger på Bränningevägen 2, nära Årsta Torg och centrum.

Hälsokontroller du kan göra i Årsta

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på det provtagningsställe som vi erbjuder i Årsta.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Årsta för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför hälsoundersökning?

Välj och beställ undersökning och ta blodprovet i Årsta idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning och kontrollera dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. I Årsta har vi ett provtagningsställe på Karolinska Universitetslaboratoriet beläget på Bränningevägen 2.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Årsta kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll