Hälsokontroll - Karolinska Universitets Laboratoriet Tureberg

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitets Laboratoriet Tureberg

Tingsvägen 19 -Karolinska

191 61 Sollentuna

Öppettider

  • Mån - Tor: 8 - 16
  • Fre: 8 - 12
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag. Lunchstängt alla dagar 12:30-13:15
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen norr om Stockholm

Norr om Stockholm har vi fler än 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Sollentuna kan du göra det på Karolinska i Sollentuna, de har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Karolinska Universitets Laboratoriet Tureberg

Tingsvägen 19
191 61 Sollentuna

Hälsokontroll i Sollentuna

Sollentuna är beläget strax norr om Stockholm. Karolinska Universitets Laboratoriet Tureberg ligger nära Sollentuna Centrum, hit tar du dig enkelt med bil eller med pendeltåg till Sollentunas station.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Sollentuna?

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsokontroller i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på samtliga av de provtagningsställen som vi erbjuder i Sollentuna.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Sollentuna för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska på Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs eller SYNLAB, som är de provtagningsställen som vi samarbetar med. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Sollentuna?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se i Sollentuna och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Sollentuna på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov på Södermalm.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Sollentuna kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll