Hälsokontroll - Karolinska Universitetslaboratoriet, Dalens sjukhus – Enskede

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Dalens sjukhus – Enskede

Åstorpsringen 6, korr B

121 31 Enskededalen

Öppettider

  • Mån-tor: 7:45-15:30
  • Fre: 7:45-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Södra Stockholm

I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen du kan välja bland. Vill du göra din hälsokontroll i Enskede har vi ett provtagningsställe som du finner nedan. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Dalens Sjukhus, Karolinska Universitetslaboratoriet

Åstorpsringen 6, korr B
121 31 Enskededalen

Hälsokontroll i Enskededalen

Enskededalen ligger i Stockholms kommun och är en stadsdel som mestadels består av småhus som byggdes på 1920-talet. Enskededalen byggdes mot bakgrund av den förindustriella svenska trästaden som modell, framför de engelska och tyska förebilderna. Karolinska Universitetslaboratoriet på Dalens Sjukhus ligger på Åstorpsringen 6 när Blåsut t-banestation.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Enskededalen?

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Enskededalen.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Enskededalen?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Enskededalen för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Enskededalen?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via Medisera.se i Enskededalen och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Enskededalen på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov i Enskededalen.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se hittar du många olika hälsokontroller. Gemensamt för dem är att du kan ta blodprovet redan minuter efter beställning. Medisera samarbetar med Karolinska, Unilabs och SYNLAB och erbjuder därigenom provtagningsställen i stora delar av landet. I södra Stockholm har vi 20 provtagningsställen, varav Karolinska Universitetslaboratoriet på Dalens sjukhus beläget i Enskededalen är en.

Du behöver inte ta med dig en remiss, den finns redan på provtagningsstället, glöm dock inte din legitimation. På våra provtagningsställen är det drop-in vilket betyder att du inte behöver boka tid i förväg. Genom våra hälsokontroller kan du ta reda på om du är i riskzonen för vissa sjukdomar, hur dina blodvärden påverkas av träning och kost, samt få referensvärden som du kan följa över tid genom Mediseras hälsokontroller. En hälsokontroll i Enskededalen kan vara ett steg mot ett längre och mer hälsosamt liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll