Hälsoundersökning Södermalm - Capio Ringens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Capio Ringens Vårdcentral Unilabs Laboratorium, Södermalm

Ringvägen 113

118 60 Stockholm

Öppettider

  • Mån-tor: 8:00-16:00
  • Fre: 8:00-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen på Södermalm

Vill du göra din hälsoundersökning på Södermalm har vi följande fyra provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Capio Ringens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Ringvägen 113
118 60 Stockholm

Södersjukhuset – provtagningscentral

Sjukhusbacken 10, Södersjukhuset, ingång via huvudentré, direkt till höger efter infodisk mot hiss K, L och R, plan 0.
118 83 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Maria

Wollmar Yxkullsgatan 25, plan 2
118 50 Stockholm

Karolinska Universitetslaboratoriet, Ersta sjukhus

Fjällgatan 44, Hiss B 2 tr
116 28 Stockholm

Hälsoundersökning via blodprov och provtagning på Ringens vårdcentral på Södermalm

Välkommen att utföra en hälsoundersökning via blodprov på Södermalm. Du beställer hälsoundersökningen via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet på drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsoundersökning via blodprov enbart. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsoundersökning för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra på Södermalm?

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsoundersökningar via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra på Södermalm.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ den hälsoundersökning via blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa den hälsoundersökning via blodprov som passar dig bäst. Om du har frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vad kostar hälsoundersökningen?

Hälsoundersökningarna via blodprov på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår i hälsoundersökningen?

Vilka analyser som ingår i hälsoundersökningen beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet under provtagningen tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för provtagning när du väl beställt hälsoundersökningen här på medisera.se, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen på Södermalm.

Erbjuder Medisera den bästa hälsoundersökningen på Södermalm?

Medisera erbjuder en bra tjänst för att utföra hälsoundersökning via blodprov på södermalm. Om det är den bästa låter vi vara osagt, men enligt våra kunder är det enkelt, smidigt och tryggt att beställa provtagningen online och att få provsvaren online via Bank-ID.

Stor hälsokontroll – vad ingår?

I Hälsokontroll Stor ingår 34 olika analyser. Många väljer att göra en stor hälsokontroll och vissa väljer den årliga hälsokontrollen. Här får du bland annat svar på om du har vitaminbrist, högt kolesterol eller blodsocker.

Privat hälsoundersökning på Ringens vårdcentral på Södermalm

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts på Södermalm vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsoundersökning idag!

Välj och beställ hälsokontroll