Hälsotest på Bromma sjukhus

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Bromma sjukhus Unilabs Laboratorium

Follingbogatan 32A

168 62 Bromma

Öppettider

  • Mån-tor: kl 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-15:00
  • Lunchstängt kl. 12.00–12.45
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Testa din hälsa i Bromma

Vill du göra ditt hälsotest i Bromma har vi tre provtagningsställen att välja mellan. Samtliga har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen till Bromma sjukhus är:

Unilabs Laboratorium, Bromma sjukhus

Follingbogatan 32A
168 62 Bromma

Välkommen att utföra ett hälsotest via blodprov i Bromma. Du beställer hälsotestet via blodprov här på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsotest via blodprov. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt tjänst för dig. Hos Medisera får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsotester du kan göra i Bromma

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsotest via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsotest för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsotest som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Bromma.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ hälsotest

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja det hälsotest via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsotestets pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för hälsotestet.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsotestet beror självklart på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen i Bromma, drop-in gäller. Provtagningen utförs av en sköterska och det enda du behöver ta med dig till hälsotestet via blodprov är giltig legitimation.

Privat hälsotest via blodprov i Bromma

På Medisera.se kan du nu beställa och därefter utföra ett privat hälsotest via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Bromma. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa ett privat hälsotest idag!

Välj och beställ hälsokontroll