Hälsokontroll i Hägersten

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Axelsbergs Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Axelsbergs Torg 2

129 38 Hägersten

Öppettider

  • Mån-tor: kl. 08:00-16:00
  • Fre: kl. 08:00-13:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Hägersten

Vill du göra din hälsokontroll i Hägersten är du välkommen till Unilabs Laboratorium på Axelsbergs Vårdcentral. Drop-in gäller varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Axelsbergs Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Axelsbergs Torg 2
129 38
Hägersten

Hos oss på Medisera.se kan du enkelt och snabbt utföra en hälsokontroll via blodprov i Hägersten. Hälsokontrollen beställs här på Medisera.se, och provtagning tas drop-in på det provtagningsställe du väljer när du beställer.

Vårt erbjudande innebär att kontrollen enbart utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se när provsvar och läkarkommentar är klara. Det tar två till sex dagar för provsvaren från vald hälsoundersökning att bli klara.

Hälsokontroller du kan göra i Hägersten

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsokontroller i Hägersten. Vi erbjuder omfattande hälsoundersökningar för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsoundersökningar som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Hägersten.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsoundersökning via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsokontrollen kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade i hälsoundersökningens pris.

Vad ingår?

Innehåll redovisas på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsokontroll via blodprov, och inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. Du behöver inte boka tid för hälsokontrollen i Hägersten när du väl beställt, däremot måste du ta med dig legitimation som är giltig. Genom våra samarbetspartners erbjuder vi drop-in på alla våra provtagningsställen.

Privat hälsokontroll i Hägersten

En e-remiss går ut till det provtagningsställe som valts i Hägersten vid beställning via våra system, varför du inte behöver gå till vårdcentral för att den vägen få remiss till hälsoundersökning via blodprov. Detta innebär att du numera kan utföra en privat hälsoundersökning via Medisera.se. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll.

Välj och beställ hälsokontroll