Hälsokontroll i Älvsjö

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Älvsjö närlaboratorium

Solberga Hagväg 1

125 44 Älvsjö

Öppettider

  • Mån-tor: kl. 07:45-15:00
  • Fre: kl. 07:45-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Älvsjö

I södra Stockholm har vi ett 20 tag provtagningsställen. Vill du göra göra hälsokontrollen i Älvsjö har vi ett provtagningsställe, Unilabs Älvsjö närlaboratorium har drop-in så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Unilabs Älvsjö närlaboratorium

Solberga Hagväg 1
125 44 Älvsjö

Du beställer hälsokontrollen på Medisera.se, och tar blodprovet drop-in på valt provtagningsställe. Observera att detta avser hälsokontroll via blodprov. Är du ute efter en undersökning som inkluderar fysisk undersökning av läkare, som t.ex. mätning av blodtryck, är detta inte rätt hälsokontroll för dig. Hos oss får du dina blodvärden ställda mot referensvärden samt en läkarkommentar i ”Min Journal”, som du enkelt loggar in i via Bank-ID, när provsvar och läkarkommentar är klara. “Min Journal” kommer du åt från Medisera.se.

Hälsokontroller du kan göra i Älvsjö

Via Medisera.se kan du idag beställa och utföra många olika hälsokontroller via blodprov. Vi erbjuder omfattande kontroller för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa. Samtliga hälsokontroller som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Älvsjö.

Välj och beställ hälsokontroll

Välj och beställ hälsokontroll

På Medisera.se:s startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsokontroll via blodprov som är bäst för dig. Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar det?

Hälsokontrollens pris beror på vad du vill undersöka. De mest omfattande analyserna kostar vanligtvis över 1000 sek, medan de mindre enstaka analyserna vanligtvis kostar under 500 sek. Hela processen från beställning till leverans av provsvar och läkarkommentar digitalt i “Min Journal” är snabb, smidig och enkel, och inkluderas i priset för kontrollen.

Vad ingår?

Innehåll redovisas detaljerat på produktsidorna som du kommer åt om du klickar på “Våra hälsokontroller” i huvudmenyn. Observera att vi tillhandahåller hälsokontroll via blodprov. E-remissen ingår alltid, liksom provtagningen på valt provtagningsställe, samt inlogg via Bank-ID till “Min Journal” som du alltid kommer åt på Medisera.se.

Hur går provtagningen till?

Du behöver inte boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen i Älvsjö, drop-in gäller. Provtagningen utförs av utbildad personal och det enda du behöver ta med dig till hälsokontrollen är giltig legitimation.

Privat hälsokontroll via blodprov i Älvsjö

På Medisera.se kan du beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll via blodprov nära dig i Älvsjö. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen här på Medisera.se. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll.

Välj och beställ hälsokontroll