Hälsokontroll Södertälje - Södertälje sjukhus - provtagningscentral

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Södertälje sjukhus – provtagningscentral

Rosenborgsgatan 6-10, Södertälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar.

152 86 Södertälje

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:30 - 16:00
  • Fredag: 07:30 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Södertälje

Vill du göra din hälsokontroll i Södertälje har vi sex provtagningsställen du kan välja bland. Samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Södertälje sjukhus – provtagningscentral

Rosenborgsgatan 6-10, Södertälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar.
152 86 Södertälje

Tallhöjdens Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Tallhöjdsvägen 1-3
152 41 Södertälje

Luna Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Nygatan 16 plan 6
151 72 Södertälje

Karolinska Universitetslaboratoriet, Tveta, Södertälje

Björnövägen 2
721 30 Södertälje

Capio Wasa Vårdcentral Unilabs Laboratorium – Södertälje

Prästgårdsvägen 4
151 61 Södertälje

Södertälje Capio Lina Hage Vårdcentral Unilabs Laboratorium

Porslinsvägen 1
151 55 Södertälje

Hälsokontroll i Södertälje

Södertälje är en stad beläget i södra Stockholms län och är en stor knytpunkt både historiskt och idag. E18 och E20 möts, järnvägens Svealandsbana möter två stambanor och Östersjön möter Mälaren. Karolinska Universitetslaboratoriets provtagningscentral på Södertälje sjukhus är beläget på Rosenborgsgatan 6-10 centralt i Södertälje.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Södertälje?

Välj och beställ den hälsokontroll som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos alla de provtagningsställen som vi samarbetar med i Södertälje.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Södertälje?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Södertälje för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Södertälje?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Södertälje idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsoundersökning i Södertälje idag!

Bästa hälsokontrollen i Södertälje?

Erbjuder Medisera den bästa hälsokontrollen i Södertälje? Det låter vi våra kunder avgöra. Dock får vi ofta uppmuntrande mail från kunder som anser att vår tjänst är enkelt och bra, och att vi ligger bra till prismässigt.

Vad ingår i Mediseras Stora hälsokontroll?

I Mediseras stora hälsokontroll görs 34 analyser som kan indikera diabetes, hjärt-kärlsjukdom, metabolstörning, vitamin- och mineralbrist, sköldkörtelrubbning och testosteronnivåer bland annat. Väljer du en årliga hälsokontrollen får du 20% rabatt på alla kompletterande tester.

Välkommen till Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på provtagningscentralen på Södertälje sjukhus. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Södertälje kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, säkert och prisvärt att använda. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt att ta reda på om höga eller låga värden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller, provsvar och läkarkommentar lättillgängliga för så många som möjligt digitalt.

Ytterligare anledningar är att vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och att vi ständigt arbetar för att utöka antalet. Genom samarbete med Karolinska universitetslaboratoriet, SYNLAB och Unilabs kan du ta ditt blodprov i stort sett direkt efter beställning. Medisera fokuserar på kundernas välmående genom att erbjuda hälsokontroller som är relevanta och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Enkelhet, säkerhet och prisvärdhet är tre ledord som styr Mediseras verksamhet.

Välj och beställ hälsokontroll