Hälsoundersökning i Nyköping - Unilabs Kemiska laboratoriet

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Kemiska laboratoriet Nyköping

Nyköpings lasarett, målpunkt C

611 85 Nyköping

Öppettider

  • Mån-tors: 7:30-16:00
  • Fre: 7:30-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag. Sommarperioden oregelbundna öppettider, för information ring 0155-245254.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Nyköping

I Nyköping har vi ett provtagningsställe, Unilabs Kemiska laboratorium på Nyköpings lasarett har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Kemiska laboratoriet Nyköping

Nyköpings lasarett
611 85 Nyköping

Nybyggnation och förändringar, april 2019

Under april 2019 kommer det att byggas om på lasarettet. Unilabs provtagningscentral på Nyköpings lasarett har från 2019-03-27 flyttat till nya lokaler vid målpunkt C.  Klicka här för en karta över lasarettet.

Hälsoundersökning i Nyköping

Nyköping ligger på Södermanlands kust där Nyköpinsån rinner ut i Östersjön och Stadsfjärden, och är Södermanlands näst största stad efter Eskilstuna. Unilabs Kemiska Laboratorium i Nyköping ligger på Nyköpins Lasarett, beläget i norra utkanten av centrala Nyköping.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Nyköping?

Välj och beställ den hälsoundersökning som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Nyköping.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till Nyköping för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska på Unilabs, som är den aktör som vi samarbetar med i Nyköping. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Nyköping?

Du skall göra en hälsoundersökning via blodprov i Nyköping om du är intresserad av att se hur dina blodvärden står sig mot den övriga populationen. Andra anledningar kan vara att du känner av olika symptom eller är trött och energilös och vill få reda på om detta beror på brist av något slag, t.ex. d-vitaminbrist som är relativt vanligt i Sverige.

Det hela är numera väldigt enkelt. Gå in på medisera.se och välj den hälsoundersökning som känns mest relevant. När du beställt går en elektronisk remiss iväg till valt provtagningsställe varför du kan ta blodprovet drop-in minuter efter beställning. Beroende på vilket test du valt kommer provsvaren redan inom några dagar upp till en vecka om det t.ex. Gäller IGF-1 som analyseras en gång per vecka på vissa labb. Du behöver vara 18 år eller äldre för att kunna beställa hälsoundersökning.

Eftersom det har blivit så enkelt och billigt att undersöka viktiga blodvärden kan det vara värdefullt att göra hälsoundersökningen varje år från en viss ålder. Det kan vara så att analysen av dina värden kommer tillbaka inom referensintervallet och att det därmed inte visar något som ligger utanför det normala, och då är allt som det skall vara. Det kan också vara så att hälsoundersökningen visar att något värde behöver undersökas ytterligare. Om så är fallet är det bra att ha varit ute i så god tid som möjligt.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Nyköping. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll