Hälsokontroll & hälsoundersökning i Norrtälje

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Karolinska Universitetslaboratoriet, Norrtälje sjukhus

Lasarettsgatan 8, Norrtälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar

761 45 Norrtälje

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07:30-16:00
  • Fre: kl. 07:30-14:00
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa, provtagning på Norrtälje sjukhus i Uppland

Vill du göra hälsokontrollen på Norrtälje sjukhus samarbetar Medisera med Karolinska Universitetslaboratoriet för blodprovstagning. Adressen är:

Norrtälje sjukhus – provtagningscentralen

Lasarettsgatan 8, Norrtälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar
761 45
Norrtälje

Norrtälje är en stad i Roslagen längs Upplands kustland beläget norr om Stockholm. Norrtälje sjukhus ligger på Lasarettsgatan 8 centralt i Norrtälje längs Norrtäljeån.

Hälsokontroller du kan göra i Norrtälje

Medisera har flera olika häloskontrolls-paket som innehåller allt från omfattande analyser som ger dig bred överblick och kartläggning av dina värden, till enstaka blodmarkörer för dig som t.ex. enbart vill testa ditt järnvärde. I stort sett samtliga hälsokontroller på medisera.se går att ta blodprov för i Norrtälje.

Välj och beställ hälsokontroll

Vår mest populära hälsokontroll – Hälsokontroll Stor – inkluderar analys av 35 blodmarkörer.

Hur går provtagningen till?

Provtagningen i Norrtälje sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen i Stockholmsområdet varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen.

Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning i Norrtälje?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se i Norrtälje och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning via oss.

När du beställt undersökningen tar du enkelt blodprovet i Norrtälje drop-in under öppettiderna. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov i Norrtälje.

Varför Medisera?

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller och hälsoundersökningar via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning i Norrtälje. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. En hälsokontroll i Norrtälje kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett hälsosammare liv.

Medisera fokuserar på våra patienters välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen. Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard.

Välj och beställ hälsokontroll