Hälsokontroll Norrtälje - Norrtälje sjukhus - provtagningscentral

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Norrtälje sjukhus – provtagningscentral

Lasarettsgatan 4-6, Norrtälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar

761 45 Norrtälje

Öppettider

  • Måndag - Torsdag: 07:30 - 16:00
  • Fredag: 07:30 - 12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Våra provtagningsställen i Norrtälje

I Norrtälje har vi två provtagningsställen, samtliga har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Norrtälje sjukhus – provtagningscentral

Lasarettsgatan 4-6, Norrtälje sjukhus, ingång via huvudentré, följ skyltar
761 45 Norrtälje

Karolinska Universitetslaboratoriet, Norrtälje Södra

Kaserngatan 10
761 46 Norrtälje

Hälsokontroll i Norrtälje

Norrtälje är en stad i Roslagen längs Upplands kustland beläget norr om Stockholm. Norrtälje sjukhus ligger på Lasarettsgatan 4-6 centralt i Norrtälje längs Norrtäljeån.

Vilka hälsokontroller via blodprov kan du göra i Norrtälje?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på våra provtagningsställen i Norrtälje.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till när du gör din hälsokontroll i Norrtälje?

Provtagningen i Norrtälje sker i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet och utförs av en sköterska. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Norrtälje?

Du kan nu genomföra regelbundna hälsoundersökningar via medisera.se i Norrtälje och över tid få jämförbara provresultat i Min Journal genom inlogg via Bank-ID. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

När du beställt hälsoundersökningen tar du enkelt blodprovet i Norrtälje på drop-in. Du behöver alltså inte boka en tid. Däremot måste du ta med giltig legitimation. Med hjälp av hälsoundersökningen får du information om dina värden är normala, låga eller höga i relation till referensvärden. Om något inte står rätt till är det värdefullt att få denna information så tidigt som möjligt. Desto mer information du har och ju tidigare du har den, desto bättre. Välkommen att genomföra en hälsoundersökning via blodprov i Norrtälje.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Norrtälje. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll