Malmö, Derbyvägen 6E, Öresundshälsan & Öresundsläkarna

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Öresundshälsan & Öresundsläkarna, Malmö

Derbyvägen 6E

21235 Malmö

Öppettider

  • Drop-in: Måndag kl. 9:00-10:00
  • Tisdag & Onsdag kl. 8:00-11:30
  • När du kommer in i byggnaden möts du av en receptionist. Hen vägleder dig var du tar en kölapp för provtagning.
Se vägbeskrivning

Vill du undersöka dina blodvärden och få medicinsk information om din hälsa? Om du känner igen dig och befinner dig i Malmö så är en hälsoundersökning med Medisera ett bra val. Genom ett blodprov jämförs dina värden med referensvärden. På så sätt kan vi upptäcka tecken på brister av vitaminer och mineraler, och om du ingår i riskzoner för vissa typer av ohälsa.

Vårt provtagningsställe i Malmö

I Malmö har vi för närvarande ett provtagningsställe. Det är dropin-tider så du behöver inte boka en tid. Adressen är:

Öresundshälsan & Öresundsläkarna

Derbyvägen 6E
21235 Malmö

Så går hälsoundersökningen till

Medisera erbjuder flera blodprov som fokuserar enskilda problem, men för dig som är intresserad av en mer övergripande hälsoundersökning rekommenderar vi Hälsokontroll Bas, Mellan och Stor. De olika varianterna omfattar olika antal blodmarkörer. En hälsoundersökning med oss kan inte ge en garanti på att du är frisk, men kan ge nya insikter om din hälsa och vad som pågår i ditt blod.

Om du vill göra en hälsoundersökning i Malmö som privatperson är det bara att beställa den på nätet, enkelt och snabbt. Agerar du som företag ber vi dig att kontakta oss för en offert. När köpet är genomfört kan du gå direkt till ditt valda provtagningsställe för att lämna blod. På de flesta mottagningar gäller drop-in. Du behöver alltså inte boka tid i förväg.

Det tar 2–6 dagar efter att du har besökt provtagningsstället till dess att du får provsvaren från din hälsoundersökning i Malmö. Du logga in i ”Min Journal” med Bank-ID, du behöver inte skapa ett konto hos oss. I provsvaren jämförs dina blodvärden med referensvärden, och en läkare lämnar en kommentar. Om något avviker drastiskt från det normala kommer en läkare att ringa dig.

Beställ hälsoundersökning i Malmö

Är du nyfiken på blodvärden som till exempel kolesterol? Ta tag i det och gör en hälsoundersökning med Medisera i Malmö. På så sätt får du nya insikter i ditt hälsotillstånd. Bland omfattande och mindre hälsoundersökningar kan du välja en som passar dig. Beställ den här på webbplatsen.

Välj och beställ hälsokontroll