Hälsokontroll & hälsoundersökning i Lidköping - Skaraborgs sjukhus

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Lidköping provtagning

Skaraborgs sjukhus i Lidköping, Mellbygatan 11-15

531 85 Lidköping

Öppettider

  • Mån-tors: kl. 07.30-16.00
  • Fredagar stängt
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan i Lidköping i Västra Götaland

Vill du göra hälsokontrollen i Lidköping har vi ett provtagningsställe. Unilabs provtagning på Skaraborgs sjukhus har drop-in tider varför du inte behöver boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Unilabs provtagning Skaraborgs sjukhus

Skaraborgs sjukhus
Mellbygatan 11-15
531 85 Lidköping

Lidköping ligger i Västergötland beläget söder om den sydöstra delen av Vänern som kallas Kinneviken. Unilabs Kemiska Laboratorium i Lidköping finns på Skaraborgs sjukhus i Lidköping, beläget på Mellbygatan 11-15 centralt i staden.

Hälsokontroller du kan göra i Lidköping

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den undersökning som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda blodmarkörer för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på vårt provtagningsställe i Lidköping.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Provtagningen i Lidköping sker i samarbete med Unilabs och utförs av utbildad personal. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför hälsoundersökning i Lidköping?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Lidköping idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka blodvärden kan bekräfta att du är frisk. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och våra läkare hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det.

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa hälsoundersökningen på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Lidköping. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil.

Varför Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra blodprover lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta blodprovet för hälsokontrollen i Lidköping minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller.

Välj och beställ hälsokontroll