Hälsoundersökning i Lidköping - Skaraborgs sjukhus Unilabs Kemiska Laboratorie

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Unilabs Kemiska Laboratoriet Lidköping

Skaraborgs sjukhuset i Lidköping, Mellbygatan 11-15

531 85 Lidköping

Öppettider

  • Måndag - torsdag 08.00-16.00. Fredag stängt.
  • Provtagning ej möjlig på fredagar samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Lidköping

I Lidköping har vi ett provtagningsställe. Unilabs Kemiska Laboratorium i Lidköping har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Unilabs Kemiska Laboratoriet Lidköping

Sjukhuset i Lidköping
531 85 Lidköping

Hälsoundersökning i Lidköping

Lidköping ligger i Västergötland beläget söder om den sydöstra delen av Vänern som kallas Kinneviken. Unilabs Kemiska Laboratorium i Lidköping finns på Skaraborgs sjukhus i Lidköping, beläget på Mellbygatan 11-15 centralt i staden.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Lidköping?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Vi har flera olika paket med hälsokontroller som innehåller omfattande analyser som ger dig bra överblick och kartläggning av dina värden. Du kan även beställa enskilda hälsokontroller för dig som vill undersöka specifika värden.

Samtliga hälsokontroller som du finner på vår hemsida går att undersöka via blodprov på vårt provtagningsställe vi erbjuder i Lidköping.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Provtagningen i Lidköping sker i samarbete med Unilabs och utförs av en sköterska. Drop-in gäller på samtliga provtagningsställen varför du inte behöver boka tid. Du måste dock ta med giltig legitimation för att kunna genomföra provtagningen. Eftersom en e-remiss går iväg till valt provtagningsställe direkt vid beställning kan du göra provtagningen direkt efter beställning. Resultat av blodprovet kommer därefter att tillgängliggöras inom några dagar tillsammans med läkarkommentar. Du loggar in på ”Min Journal” med Bank-ID för att ta del av provresultatet samt för att skriva ut det om så önskas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Lidköping?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Lidköping idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv. Du behöver inte må dåligt eller uppleva några symptom för att göra en hälsoundersökning.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsoundersökning i Lidköping idag!

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Lidköping. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll