Hälsoundersökning i Katrineholm på Kullberska sjukhuset Provtagningscentralen, Unilabs

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Provtagningscentralen Katrineholm, Unilabs

Kullbergska sjukhuset, Djulögatan 66

641 22 Katrineholm

Öppettider

  • Mån-tors: 7:15-16:00
  • Fre: 7:30-12:00
  • Plan 3, hus K6, följ lokala anvisningar. Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Katrineholm

I Katrineholm har vi ett provtagningsställe: Provtagningscentralen i Katrineholm. Här är det dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning.

Provtagningscentralen Katrineholm

Kullbergska sjukhuset
Djulögatan 66
641 22 Katrineholm

Hälsoundersökning i Katrineholm

Katrineholm är beläget i Södermanlands län, ett samhälle uppbyggt kring en knutpunkt som uppstod i och med järnvägen. Unilabs Provtagningscentral i Katrineholm ligger på Kullbergska sjukhuset, som är beläget på Djulögatan 66 centralt i Katrineholm.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Katrineholm?

På Medisera har vi bland annat delat in våra hälsoundersökningar i “Omfattande hälsokontroller” som inkluderar våra mest populära tester såsom Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Våra “Omfattande Hälsokontroller” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp kring din hälsa. Vi har även “Kvinna” och “Man” som är utformade för att undersöka de viktigaste blodmarkörerna som progesteron och östrogen för kvinnor samt PSA och testestoron för män. Vi har även ett test för “Vitaminer och Mineraler” för dig som vill undersöka dess värden eller om du upplever symptom på vitaminbrist eller mineralbrist. Vilken hälsokontroll du än väljer kommer du kunna lämna blodprov för dessa på vårt provtagningsställe som vi erbjuder i Katrineholm.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

När din beställning har gått igenom på Medisera.se går en elektronisk remiss ut till det provtagningsställe du valt. Därför kan du i stort sett i samma stund som du lägger beställningen gå till provtagningsstället i Katrineholm för att ta blodprovet. Glöm inte att ta med legitimation. Väl där är det drop-in som gäller och det är en sköterska som kommer ta blodprovet. Hur många provrör som måste fyllas beror på vilken hälsokontroll du valt. När du är klar med provtagningen kommer provsvar och personlig läkarkommentar finnas tillgängligt online i Min Journal inom några dagar. Du loggar enkelt in på ”Min Journal” med Bank-ID. Dina provsvar kommer då att ställas mot referensvärden och kan vara normala, höga eller låga i förhållande till dessa.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Katrineholm?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Katrineholm idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka nu direkt för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation. Gör en hälsoundersökning i Katrineholm idag!

Välkommen till Medisera

På Medisera.se kan du beställa många olika hälsokontroller via blodprov, och ta blodprovet redan minuter efter beställning. Du får läkarkommenterade provsvar i Min Journal som du loggar in i via Bank-ID några dagar efter taget blodprov. Snabbt, enkelt och smidigt. Välkommen att beställa din hälsokontroll hos oss på Medisera, för att därefter ta ditt blodprov i Katrineholm. En hälsokontroll kan vara första steget mot en förändrad livsstil och ett längre och hälsosammare liv.

Varför välja Medisera?

Medisera fokuserar på sina kunders välbefinnande genom att erbjuda hälsokontroller som är enkla att ta, säkra och prisvärda, och som ligger i framkant vad gäller forskningen.

Vi tycker att det skall vara enkelt att få information om det är förhöjda eller låga värden som påverkar ditt mående. Vår vision är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi arbetar för att tillgängliggöra provtagningsställen i så stora delar av Sverige som möjligt och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning eftersom e-remiss skickas till det provtagningsställe du valt. Provtagningen håller också hög klinisk standard. Låt oss hjälpa dig ta reda på om höga eller låga värden påverkar ditt mående.

Välj och beställ hälsokontroll