Hälsokontroll i Karlstad

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Karlstad

Bryggaregatan 11

65340 Karlstad

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning.
  • Tidsbokning sker via länk som skickas i bekräftelsemail efter beställning.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Karlstad

I Karlstad har vi ett provtagningsställe i samarbete med Encia. Tidsbokning sker via länk som skickas i bekräftelsemail efter beställning.

Provtagningsstället på Bryggaregatan 11 når du efter ca 15 minuters promenad från Centralstationen. Det går snabbare att ta bussen. Det finns också gott om parkeringsmöjligheter i närområdet om du vill ta bilen.

Provtagningsstället ligger på markplan och du går in via porten på norra kortsidan av byggnaden på Bryggaregatan 11.

Kommer inom kort för Funmedpatienter!

Encias provtagning, Karlstad

Besöksadress: Bryggaregatan 11, 653 40 Karlstad

Hälsokontroll via blodprov i Karlstad

På Medisera.se kan du enkelt beställa en hälsokontroll via blodprov i Karlstad. Hälsoundersökningen beställs på Medisera.se, och provtagning tas på det provtagningsställe du väljer när du beställer.

Hälsokontrollen utförs via blodprov, den inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella höga/låga värden kommenteras av läkare. Resultat och läkarkommentar kommer du åt i “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se. Det tar två till sex dagar för provsvaren att bli klara.

Vilka undersökningar kan du göra i Karlstad?

Medisera erbjuder omfattande hälsokontroller för dig som vill få information om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka eller som först vill testa tjänsten. Samtliga blodprov som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra i Karlstad.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

Blodprovet tas av sköterska och brukar inte ta många minuter. I Karlstad behöver du boka tid för provtagning. Detta görs efter beställning. Du måste också ta med dig giltig legitimation.

Välj det blodprov som passar bäst

Om du går till startsidan på Medisera.se och scrollar ner på sidan hittar du en jämförelse av vad som ingår i våra omfattande analyser. Denna jämförelse är till för att hjälpa dig att välja och beställa det blodprov som passar bäst.

Vad kostar det?

Hälsokontrollerna som du kan beställa på Medisera.se kostar från några hundralappar till några tusenlappar beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. De läkarkommenterade provsvaren som du tar del av genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se är självklart inkluderade.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i kontrollen beror på vilken analys du beställer. Dock ingår alltid den elektroniska remissen som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du alltid kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare. I vissa fall tillkommer provtagningsavgift.

Privat hälsokontroll via blodprov i Karlstad

På Medisera.se kan du beställa och därefter utföra en privat kontroll via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Karlstad. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss. En elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll idag!

Välj och beställ hälsokontroll