Hälsokontroll i Gävle

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Gävle

Nygatan 40

803 11 Gävle

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Gävle" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Gävle

I Gävle har vi för närvarande ett provtagningsställe. Tidsbokning sker via länk som skickas i bekräftelsemail efter beställning. För att komma in i byggnaden använder du portkoden som du får i ditt boknings-sms.

Provtagningsstället ligger nära Gävle Centralstation (två minuters promenad) och väljer du att ta bilen finns parkeringsplatser längs med gatan och i närområdet.​

Du kommer in i byggnaden via portkoden du fått i ditt boknings-sms. Kliniken ligger en trappa upp (hiss saknas).

Encias provtagning, Gävle

Besöksadress: Nygatan 40, 803 11 Gävle

Vill du undersöka dina blodvärden och få medicinsk information om din hälsa? Befinner dig i Gävletrakten så är en hälsokontroll via blodprov ett bra val. Genom ett blodprov jämförs dina värden med referensvärden. På så sätt kan du t.ex. upptäcka brister av vitaminer och mineraler, om du är i riskzonen för diabetes eller och om du ingår i riskzonen för andra typer av ohälsa.

Så går det till

Medisera erbjuder flera blodprover som fokuserar på enskilda problem, och för dig som är intresserad av en mer övergripande hälsoundersökning rekommenderar vi Hälsokontroll Bas, Mellan eller Stor. De olika varianterna omfattar olika antal blodmarkörer. En hälsokontroll med Medisera kan inte ge en garanti på att du är frisk, men kan ge nya insikter om din hälsa och vad som pågår i din kropp.

Om du vill göra en hälsoundersökning i Gävle som privatperson är det bara att beställa den på här på medisera.se, enkelt och snabbt. Agerar du som företag ber vi dig att kontakta oss för en offert. När köpet är genomfört kan du gå direkt till ditt valda provtagningsställe för att lämna blod.

Det tar 2–6 dagar efter att du har besökt provtagningsstället till dess att du får provsvaren från din hälsokontroll via blodprov i Gävle. Du logga in i ”Min Journal” med Bank-ID, du behöver inte skapa ett konto hos oss. I provsvaren jämförs dina blodvärden med referensvärden, och en läkare lämnar en kommentar. Om något avviker drastiskt från det normala kommer en läkare att ringa upp.

Beställ hälsokontroll i Gävle

Är du nyfiken på vilka blodvärden du har kopplat till t.ex. ditt blodsocker, kolesterol eller d-vitamin? Då kan du ta ett blodprov med Medisera i Gävle. På så sätt får du nya insikter i ditt hälsotillstånd. Bland omfattande och mindre hälsoundersökningar kan du välja en som passar dig. Beställ här på webbplatsen.

Välj och beställ hälsokontroll