Hälsokontroll & hälsoundersökning i Gävle

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Encias provtagning, Gävle

Nygatan 29

803 11 Gävle

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Gävle" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
  • Om du inte avbokar eller ombokar senast 24 timmar innan din bokade tid, utan endast uteblir från besöket, kommer Medisera ta ut en avgift från dig i efterhand.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa i Gävleborgs län

I Gävle har vi ett provtagningsställe. Tidsbokning sker via länk som skickas i bekräftelsemail efter beställning. För att komma in i byggnaden använder du portkoden som du får i ditt boknings-sms.
Provtagningsstället ligger nära Gävle Centralstation (två minuters promenad) och väljer du att ta bilen finns parkeringsplatser längs med gatan och i närområdet.​

Du kommer in i byggnaden via portkoden du fått i ditt boknings-sms. Kliniken ligger en trappa upp (hiss saknas). Adressen är:

Encias provtagning, Gävle

Nygatan 29, våning 4
803 11
Gävle

Vill du undersöka dina blodvärden och få medicinsk information om din hälsa? Befinner dig i Gävletrakten så är en hälsokontroll via blodprov ett bra val. Genom ett blodprov jämförs dina värden med referensvärden. På så sätt kan du t.ex. upptäcka brister av vitaminer och mineraler, om du är i riskzonen för diabetes eller och om du ingår i riskzonen för andra typer av ohälsa.

Hälsokontroller du kan göra i Gävle

Medisera erbjuder flera blodprover som fokuserar på enskilda problem, och för dig som är intresserad av en mer övergripande hälsokontroll rekommenderar vi Hälsokontroll Bas, Mellan eller Stor. Du kan läsa mer om Hälsokontroll Stor här. De olika varianterna omfattar olika antal blodmarkörer. En hälsokontroll med Medisera kan ge nya insikter om din hälsa och vad som pågår i din kropp. Du hittar en översikt av alla hälsokontroller här.

Om du vill göra en hälsoundersökning i Gävle som privatperson är det bara att beställa den på här på medisera.se, enkelt och snabbt. Agerar du som företag ber vi dig att kontakta oss för en offert. När köpet är genomfört kan du gå direkt till ditt valda provtagningsställe för att lämna blod.

Så går det till

När du lagt din beställning och gjort hälsokontrollen i Gävle tar det 2 till 6 dagar till dess att du får provsvaren. Detta meddelas via sms och e-post. Du loggar då in i ”Min Journal” med Bank-ID (du behöver aldrig skapa ett konto hos oss). I provsvaren jämförs dina blodvärden med referensvärden, och en läkare analyserar och kommenterar dina provsvar. Om något avviker drastiskt från det normala kommer en läkare att ringa upp.

Beställ hälsoundersökning i Gävle

Är du nyfiken på vilka blodvärden du har kopplat till t.ex. ditt blodsocker, kolesterol eller d-vitamin? Då kan du ta ett blodprov med Medisera i Gävle. På så sätt får du nya insikter i ditt hälsotillstånd. Bland omfattande och mindre hälsoundersökningar i Gälve kan du välja en som passar dig.

Välj och beställ hälsokontroll