Hälsoundersökning i Eskilstuna - Provtagningscentralen Eskilstuna Mälarsjukhuset, Unilabs

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Provtagningscentralen Eskilstuna Mälarsjukhuset, Unilabs

Kungsvägen 34

631 88 Eskilstuna

Öppettider

  • Mån-tors: 7:30-16:00 Fre: 7:30-12:00
  • Provtagning ej möjlig på fredagar efter kl. 12 samt dag före röd dag.
Se vägbeskrivning

Vårt provtagningsställe i Eskilstuna

I Eskilstuna har vi för närvarande ett provtagningsställe. Provtagningscentralen på Eskilstuna Mälarsjukhuset har dropin-tider så du behöver inte boka en tid utan kan ta ditt blodprov direkt efter beställning. Adressen är:

Provtagningscentralen Eskilstuna Mälarsjukhuset

Kungsvägen 34
631 88 Eskilstuna

Hälsoundersökning i Eskilstuna

Eskilstuna är centralort i Eskilstuna kommun och en tätort i Södermanland, den största tätorten i Södermanlands län. Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån. Du tar dig till Eskilstuna med buss, tåg eller bil. E20 går strax norr om staden och ansluter med Stockholm i öst och Göteborg i väst.

Vilka hälsoundersökningar via blodprov kan du göra i Eskilstuna?

Välj och beställ den undersökning som passar dig här på Medisera.se. För dig som vill undersöka specifika värden på grund av sjukdomssymptom eller vill ta reda på dina värden utifrån prestation finns flera enskilda hälsokontroller för till exempel vitaminer eller prestationstest. Vi har också flera omfattande hälsokontroller för dig som vill få en bred överblick och ta reda på så mycket som möjligt om ditt hälsotillstånd. Alla hälsokontroller som vi erbjuder kan du enkelt lämna blodprov för hos det provtagningsställe som vi samarbetar med i Eskilstuna.

Välj och beställ hälsokontroll

Hur går provtagningen till?

På Medisera.se kan du enkelt välja och beställa den hälsokontroll som passar dig. Bara några minuter efter din beställning är du välkommen till i Eskilstuna för att ta ditt blodprov, kom ihåg att ta med legitimation. Provtagning utförs av sköterska på Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs eller SYNLAB, som är de provtagningsställen som vi samarbetar med. Efter att du tagit ditt blodprov kommer ditt resultat finnas tillgängligt inom några dagar, läkarkommentar och provresultat från hälsokontrollen får du enkelt genom att logga in på ”Min Journal” här på Medisera.se med Bank-ID. Läkarens kommentar hjälper dig att förstå ditt provresultat så att du vet vilka livsstilsförändringar som kan behövas.

Varför ska jag göra en hälsoundersökning i Eskilstuna?

Välj och beställ hälsoundersökning och ta blodprovet i Eskilstuna idag för att ta kontroll över din hälsa och se om det finns något du kan påverka för att skapa förutsättningar för ett friskare liv.

Att göra en hälsoundersökning och undersöka dina värden kan bekräfta att du är precis så frisk som du känner dig. Med vår hjälp får du reda på dina blodvärden och vi hjälper dig att tolka dem. Att tidigt kunna utreda ifall något är fel kan göra stor skillnad. Ju tidigare du får reda på att något inte står rätt till, desto snabbare kan du åtgärda det. Förutom att du kan ta reda på ifall du löper risk för vissa framtida besvär kan du även använda våra hälsokontroller för att få hjälp med din träning och din prestation.

Bästa hälsokontrollen i Eskilstuna – på Mälarsjukhuset

Många av våra kunder anser att vi har den bästa tjänsten för blodanalys i Eskilstuna och Sverige. Det är enkelt, går smidigt och snabbt att både beställa och få läkarkommenterade provsvar hos oss. Du väljer det provtagningsställe du vill gå till samtidigt som du gör beställningen och eftersom e-remissen skickas till valt provtagningsställe samtidigt som beställningen kan du gå direkt och ta blodprovet drop-in. När du lämnat proverna kommer svar och läkarens kommentarer efter några dagar i ”Min Journal” online.

Vad ingår i den stora hälsoundersökningen i Eskilstuna?

I Eskilstuna liksom i alla orter i hela Sverige ingår 34 blodmarkörer. Många anser att den stora hälsokontroller ger en bra bild av hälsan då den undersöker blodvärden relaterade till bl.a. sköldkörteln, testosteronnivåer, hjärtsjukdom, problem med njur- och leverfunktionen, vitaminer och mineraler och diabetes. Den årliga varianten Årlig Hälsokontroll Stor ger 20 % rabatt på alla kompletterande tester.

Medisera

Välj och beställ en hälsokontroll på Medisera.se för att därefter ta ditt blodprov på Provtagningscentralen på Eskilstuna Mälarsjukhus. Enkelt, smidigt och snabbt. Beroende på vilken hälsokontroll du väljer får du reda på hur dina blodvärden ser ut jämfört med normala värden, så kallade referensvärden.

Du kan till exempel få reda på om du är allergisk, i riskzonen för en livsstilssjukdom såsom diabetes genom kontroll av blodsocker (glukos och långtidsglukos), hjärt- och kärlsjukdom genom kontroll av kolesterol eller om du har en rubbning i sköldkörteln. Baserat på resultatet tar du därefter beslut om hur du fortsätter leva ditt liv. En hälsokontroll i Eskilstuna kan vara första steget mot ett längre och hälsosammare liv.

Varför Medisera?

Om vi skulle sammanfatta varför du ska välja just Medisera med tre ord så är det dessa – enkelt, säkert och prisvärt.

Det ska vara enkelt att ta reda på hur kroppen mår och det är också det som är vår mission, medan visionen är att göra hälsokontroller lättillgängliga för alla digitalt. Vi har provtagningsställen i stora delar av Sverige och du kan ta ditt blodprov minuter efter beställning. Provtagningen håller en hög klinisk standard och vi har flest antal analyser på marknaden i våra hälsokontroller. Låt oss hjälpa dig ta reda på hur din kropp mår.

Välj och beställ hälsokontroll