Bästa hälsokontrollen i Sverige?

Vi fick följande mail från en av våra patienter nyligen, och bestämde oss efter samtal med honom att publicera texten här.

Christer från Stockholm skriver:

Hej,
Jag slutade förvärvsarbeta för snart 3 år sedan och för ca 2,5 år sedan flyttade jag till Sthlm från Småland. I mitt jobb ingick regelbundna hälsokontroller. När jag flyttat till Sthlm var det mycket som förändrades vad gäller t ex vart vänder man sig för att få en husläkare, var hittar man tandläkare, osv. Det finns ett stort utbud av allt i Sthlm, men man vill helst hitta det som uppfyller ens förväntningar och det som man har vant sig fungerar bra.

Jag har någon månad funderat på att jag skulle vilja få en koll på min hälsostatus, men inte vetat vart jag skulle vända mig. I dagens läge googlade jag på hälsoundersökning och efter att ha kollat igenom några olika så bestämde jag mig för er, Medisera. För mig var det precis vad jag sökte. Det var enkelt, gick snabbt med provtagningen och jag fick snabbt resultaten och jämförelser med referensvärden samt ett läkarutlåtande utifrån resultaten.

Jag är mycket nöjd med upplägget och genomförandet! Smidigare, enklare och snabbare än såhär kan det knappast bli. Jag har redan tipsat en granne om Medisera!

Friska och glada hälsningar från en mycket nöjd kund, som kommer tillbaka!

Mvh
Christer, 67 år

Klicka här för mer information om de hälsokontroller via blodprov som Medisera erbjuder.

Följande mail fick vi från Jan i Göteborg;

Hej!
Jag har nyligen tagit pension och beslutat mig för att göra några hälsotester (besiktiga kroppen). Har DNA-testat mig och kommit fram till att jag är laktosintolerant vilket min läkare vid tidigare undersökningar inte kopplat till mina problem jag haft i 20 år med uppblåst mage varje morgon. Ett nytt liv börjar utan dessa besvär.

Har även gjort hälsotest hos privat läkare då min vårdcentral inte vill ta emot mig då de hävdar att de enbart tar emot akutfall. Var inte nöjd med hur resultatet presenterades hos denna privata läkare. Tog väldigt lång tid, fick ringa efter 1,5 vecka och fråga vad som händer. Provsvaren i en kort sammanfattning via mail. Dyrt var det också.

Gick igenom flera hemsidor som erbjöd hälsokontroller och fastnade för er. Lämnade prov en torsdag och fick svar lördag morgon samma vecka. Tydliga provsvar med kommentarer samt ett separat tillhörande läkarutlåtande. Fantastiskt professionellt jobb ni utför, ska tipsa kompisar.

Hälsningar,

Jan

Här är ett annat omdöme:
Jag är verkligen nöjd med den fina kontakt vi har fått och kommer att återkomma för att ta nya blodprov om ett år. Om vi inte får hjälp någon annanstans återkommer vi om blodprov inom 2 månader enligt rekommendation av er läkare.
Nöjd kund och patient, 82 år

Här ett annat:
Mycket snabbt svar, noggrant och proffesionellt läkarutlåtande som man förstod, förklaringar till alla provsvar.

Ytterligare ett:
Värdefull, lysande och användbar information som tydligt kan leda till en bra förebyggande hälsa.

Åke från Malmö skriver:
Bra bemötande kort väntetid.

Margaretha skriver:

Allt gick snabbt och smidigt. Perfekt provtagning utomhus. Snabbt och utförligt provsvar. Superbra!
Pensionerad sjuksköterska

 

Läs mer och hitta information om alla provtagningsställen för hälsokontroll i Stockholm.

Läs mer om Mediseras provtagningsställe för hälsokontroll i Göteborg.

Läs mer om Mediseras provtagningsställe för hälsokontroll i Malmö.

Läs mer om Hälsokontroll Stor här

Texterna under kunskapsbanken skall betraktas som populärvetenskapliga och skall ej ses som vetenskapligt säkerställda avseende råd eller rekommendationer. Medisera kan inte garantera att texterna baseras på den allra senaste forskningen.