Hälsokontroll i Mölndal

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Hälsokontroll Mölndal – SYNLAB, GOCO

Entreprenörsstråket 6

431 53 Mölndal

Öppettider

  • Mån - Fre: kl. 08:00-12:00 och kl. 13:00-16:00.
  • Välkommen att ta blodprovet drop-in under öppettiderna. Stängt röda dagar. För att säkerställa att proverna kan skickas till laboratoriet samma dag behöver provtagning ske senast kl. 15:00.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan via blodprov i Mölndal

SYNLAB har öppnat ett provtagningsställe i Mölndal på Entreprenörsstråket 6. Adressen är:

Entreprenörsstråket 6
431 53 Mölndal

Provtagningsenheten ligger i ATLEVA:s nya lokaler på GoCo Clinic.

Hälsokontroller du kan genomföra i Mölndal

Genom Medisera.se kan du beställa och genomföra en mängd olika hälsokontroller via blodprov i Mölndal. Vi erbjuder omfattande hälsokontroller för dig som önskar få en djupare förståelse för din hälsa och dina blodvärden. Vi har även mindre omfattande analyser samt individuella tester för dig som har specifika områden du vill undersöka. Alla hälsokontroller som du hittar genom att klicka på länken nedan kan du utföra hos SYNLAB Mölndal.

Välj och beställ hälsokontroll

Fysisk undersökning

Viktigt att notera är att hälsokontrollen inte inkluderar en fysisk undersökning av en läkare. Dina blodvärden jämförs med referensvärden och eventuella avvikande resultat kommenteras av en läkare i “Min Journal”, som du kan komma åt genom att använda ditt Bank-ID på Medisera.se. När provresultaten är klara och läkarkommentar har gjorts får du ett meddelande via sms och e-post om att du kan ta del av dina resultat. Det tar vanligtvis mellan två till sex dagar för provresultaten att bli tillgängliga.

Medisera erbjuder provtagningsplatser för hälsokontroller över hela Sverige, inklusive Mölndal. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Priset för din hälsokontroll

Kostnaden för hälsokontroller via blodprov i Mölndal varierar från några hundralappar till några tusen, beroende på antal och vilka blodmarkörer du väljer att testa. För att ta del av dina läkarkommenterade provresultat loggar du in på “Min Journal” med ditt Bank-ID på Medisera.se. Läkarkommentar ingår alltid i priset.

Vad inkluderas?

Vilka analyser som ingår i din hälsokontroll i Mölndal beror på vilken specifik analys du beställer. En elektronisk remiss skickas alltid till det valda provtagningsstället, du genomför därefter provtagning och får sedan tillgång till provresultat och läkarkommentar i “Min Journal” via ditt Bank-ID.

Hur går provtagningen till?

Du behöver boka för provtagning. Erfaren personal ansvarar för provtagningen, och du behöver bara ta med dig giltig legitimation.

Vad du bör tänka på inför din hälsokontroll

  • Ta med giltig legitimation till provtagningsstället
  • Det rekommenderas att du tar blodprovet före kl. 10.00, då flera blodmarkörers nivåer kan förändras under dagen
  • Undvik träning före ditt blodprov
  • Vila i 10-15 minuter innan du genomför blodprovet
  • Avstå från fet mat och alkohol dagen innan provtagning
  • Drick och ät inte något 12 timmar innan provtagning Däremot kan du dricka vatten, kaffe och te utan socker och mjölk
  • Vissa mediciner och tillskott kan påverka provresultaten, som kosttillskott och antibiotika

Privat hälsokontroll via blodprov i Mölndal

På Medisera.se kan du beställa och därefter genomföra en privat hälsokontroll via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Mölndal. Du behöver inte besöka en vårdcentral för att få en remiss, eftersom en elektronisk remiss skickas till det valda provtagningsstället direkt när du lägger din beställning. Detta innebär att du i princip kan genomföra blodprovet strax efter att du har beställt, så länge det finns tid tillgänglig.

Företagshälsokontroller i Mölndal

Som arbetsgivare kan du erbjuda dina anställda företagshälsokontroller som en del av företagshälsovården. Att ha friska medarbetare som är medvetna om sin hälsa kan vara en fördel för företaget. Det visar att du värnar om dina anställdas hälsa och kan hjälpa till att förebygga eventuella sjukdomar.

Medisera.se erbjuder företagshälsokontroller som ger medarbetare en smidig och enkel lösning för att få insikt i sina blodvärden och undersöka om de befinner sig i riskzonen för sjukdomar. Alla provresultat är privata, och endast den som har tagit blodprovet kan se sina provresultat och läkarkommentar.

Välj och beställ hälsokontroll