Hälsokontroll & hälsoundersökning i Karlskrona

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Hälsokontroll Karlskrona – Vhila Hälsoklinik

Ronnebygatan 41

371 33 Karlskrona

Öppettider

  • Du behöver boka tid för provtagning. Tidsbokning sker via följande länk "tidsbokning Karlskrona" som också skickas i bekräftelsemail efter beställning.
  • Om du inte avbokar eller ombokar senast 24 timmar innan din bokade tid, utan endast uteblir från besöket, kommer Medisera ta ut en avgift från dig i efterhand.
Se vägbeskrivning

Kontrollera din hälsa i Blekinge

I Karlskrona samarbetar Medisera med Vhila Hälsoklinik för provtagning. Kliniken ligger ett stenkast från centralstationen. Adressen är:

Vhila Hälsoklinik

Ronnebygatan 41
371 33 Karlskrona

I Karlskrona behöver du boka tid för provtagning. Dag före röd dag är provtagningen stängd.

Karlskrona ligger i Blekinge och är centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län. Staden är en gammal örlogsstad belägen på fastlandet och på öarna i Blekinge skärgård. I Karlskrona kan du lämna blodprov för hälsokontroll hos vår samarbetspartner Vhila Hälsoklinik.

Hälsokontroller du kan göra i Karlskrona

I Karlskrona kan du välja att göra de allra flesta av Mediseras hälsokontroller. Av de mer omfattande kontrollerna kan nämnas Hälsokontroll Stor som är mest populär, Mellan och Bas samt Stora Prestationstestet.

Hälsokontrollerna i Karlskrona omfattar upp till 38 analyser av bland annat blodmarkörer kopplat till diabetes, vitamin och mineral, hjärta-kärl, njure och lever, sköldkörteln, blodstatus, inflammation samt prostata/testosteron (för män) och T3 och folat (för kvinnor). Välj och beställ hälsokontroll här:

Välj och beställ hälsokontroll

Så går det till

Du beställer först din hälsokontroll hos Medisera och väljer Karlskrona som provtagningsställe. E-remissen skickas då digitalt till mottagningen. Du behöver boka tid för provtagning i Karlskrona och går därefter och tar ditt blodprov enligt de anvisningar du fått per e-post vid beställning. Glöm inte att ta med en giltig legitimation. Sköterskan söker på ditt personnummer i datorn och kan se din e-remiss.

Hur tas blodprovet?

Blodprovet för hälsokontrollen i Karlskrona tas av utbildad personal. När blodprovet är taget skickar sköterskan blodproven till laboratoriet. När analysen är klar skickas de digitala svaren till Mediseras journalsystem och när vår läkare kommenterat dem får du besked om att resultatet är klart och du kan då logga in via BankId för att ta del av dem.

Varför hälsokontroll i Karlskrona?

Om du är intresserad av att få reda på dina blodvärden och vill få medicinsk information om din kropp kan en hälsokontroll i Karlskrona vara av värde för dig. Du behöver ha fyllt 18 år och ha ett svenskt personnummer för att kunna göra hälsokontrollen.

Du kan genom blodprovet upptäcka exempelvis brist på vitamin eller mineral och få indikationer avseende om det finns andra parametrar att ta hänsyn till eller gå vidare med gällande din hälsa.

Skicka egen remiss

Du kan genom Medisera skicka din egen remiss till vården gällande blodprovstagning utan att en läkare behöver göra en bedömning först. Hela processen är digital, förutom den del där du lämnar ditt blod.

Hälsokontroll Stor

I Hälsokontroll Stor ingår 35 analyser och denna hälsokontroll ger en omfattande bild av dina blodvärden. Den innehåller blodmarkörer kopplade till njur- och/eller leverfunktion, vitamin- och mineralbrist, sjukdom i prostata (för män), diabetes, sköldkörtelrubbning, hjärta-kärl samt inflammation.

Hälsoundersökning i Karlskrona

Våra hälsoundersökningar i Karlskrona hanteras online och det innebär att samtliga steg; din beställning, e-remissen samt provsvaren genomförs digitalt. Att välja en privat aktör som Medisera är lika säkert som vilken annan vårdgivare i Sverige som helst, vi står under samma regler och förordningar. Det du behöver göra är att boka en tid och bege dig till ditt provtagningsställe i Karlskrona och lämna blod.

Du får ett meddelande när dina provsvar är kommenterade av vår läkare och klara att ta del av. Du behöver ha tillgång till BankId för att legitimera dig.  Många upplever det som enkelt att använda oss, det går snabbt och smidigt samtidigt som kvalitén är hög. Vi använder oss av säkra inloggningar och all personal har sekretess gällande din medicinska information.

Välkommen till Medisera i Karlskrona

Medisera erbjuder provtagning för hälsoundersökning via blodprov i Karlskrona genom Vhila Hälsoklinik som ligger centralt på Ronnebygatan 41.

Hos Medisera kan du beställa flera olika undersökningar beroende på ditt behov. E-remissen skickas direkt efter beställning och du kan sedan gå och lämna ditt blod. Du behöver boka en tid för provtagning.

Enligt våra kunder är Medisera enkelt, trovärdigt och tjänsten håller hög kvalité. Det är just detta som är vår mission, att det ska vara enkelt och patientsäkert att ta reda på om höga eller låga blodvärden påverkar vårt mående. Vår vision är att göra hälsoundersökningar via blodprov tillgängligt för så många som möjligt.

Välj och beställ hälsokontroll