Hälsokontroll i Malmö

Välj och beställ hälsokontroll

Adress & öppettider

Adress

Hälsokontroll i Malmö

Unilabs Friskvård Hyllie på Arenagatan i Malmö stänger sista november 2022.

Öppettider

  • Stängt.
Se vägbeskrivning

Kontrollera hälsan via blodprov i Malmö i Skåne

Unilabs Friskvård Hyllie på Arenagatan i Malmö stänger sista november 2022.

Medisera samarbetar med Öresundshälsan i Malmö.

Hälsokontroller du kan göra i Malmö

Via Medisera.se kan du beställa och utföra många olika hälsokontroller i Malmö via blodprov. Vi erbjuder omfattande hälsokontroller för dig som vill ta ett större grepp om din hälsa och dina blodvärden, och mindre omfattande analyser samt enstaka analyser för dig som vet vad du vill undersöka. Samtliga hälsokontroller som du finner om du klickar på länken nedan kan du utföra hos Unilabs Friskvård Hyllie i Malmö.

Välj och beställ hälsokontroll

Beställ hälsokontrollen online

På Medisera.se kan du enkelt och snabbt beställa och utföra en hälsokontroll via blodprov hos Unilabs Friskvård Hyllie, Malmö. Provtagning sker drop-in.

Hälsokontrollen inkluderar inte en fysisk undersökning av läkare. Dina blodvärden ställs mot referensvärden och eventuella avvikande värden kommenteras av läkare i “Min Journal” som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. När provsvar och läkarkommentar är klara får du ett sms och ett mail om att du kan ta del av dina resultat. Det tar mellan två till sex dagar att få provsvaren.

På Mediseras startsida längst ner hittar du en uppställning över våra mest omfattande analyser som är tänkt att hjälpa dig att jämföra och välja den hälsokontroll via blodprov som är bäst för dig. Medisera erbjuder provtagningsställen för hälsokontroll över hela Sverige, däribland Malmö. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har frågor.

Vad kostar hälsokontrollen?

Hälsokontrollerna i Malmö  kostar från några hundra kronor till flera tusen beroende på hur många och vilka blodmarkörer du vill testa. Du tar del av dina läkarkommenterade provsvar genom att logga in på “Min Journal” via Bank-ID på Medisera.se. Läkarkommentar ingår alltid i hälsokontrollens pris.

Vad ingår?

Vilka analyser som ingår i hälsokontrollen i Malmö beror på vilken analys du beställer. Det ingår alltid en elektronisk remiss som skickas ut till valt provtagningsställe, själva blodprovet som du tar drop-in på det provtagningsställe du valt, levererade provsvar och läkarkommentar i “Min Journal”, som du kommer åt via Bank-ID på Medisera.se. Medisera erbjuder inte en fysisk undersökning som utförs av läkare.

Hur går provtagningen till?

Du behöver aldrig boka en tid i förväg när du skall utföra provtagningen, drop-in gäller på alla de provtagningsställen vi samarbetar med, inklusive i Malmö. Provtagningen utförs av utbildad personal och det enda du behöver ta med dig är giltig legitimation.

Tänk på detta inför din hälsokontroll

  • Du behöver visa upp giltig legitimation på provtagningsstället
  • Vi rekommenderar att du tar blodprovet innan klockan 10.00, detta för att flera blodmarkörers nivåer förändras under dagen
  • Undvik träning innan ditt blodprov
  • Vila i 10-15 minuter innan du utför blodprovet
  • Ät inte fet mat eller drick alkohol dagen innan ditt blodprov
  • Drick och ät inte 12 timmar innan blodprovet
  • Det går däremot bra att dricka vatten, kaffe och te utan tillsatt socker och mjölk
  • Vissa mediciner och tillskott kan påverka provresultatet, exempelvis kosttillskott och antibiotika

Privat hälsokontroll via blodprov i Malmö

På Medisera.se kan du beställa och därefter utföra en privat hälsokontroll via blodprov på ett provtagningsställe nära dig i Malmö. Du behöver inte gå till vårdcentral och få en remiss, en elektronisk remiss skickas till valt provtagningsställe via våra system i samma stund som du lägger beställningen. Därför kan du i stort sett direkt efter beställning ta blodprovet förutsatt att det är inom de öppettider som gäller. Välkommen att beställa en privat hälsokontroll idag!

Hälsokontroller för företag i Malmö

Du som arbetsgivare kan erbjuda dina anställda hälsokontroll som en del av företagshälsovården. Friska medarbetare som är medvetna om sin hälsa kan vara en fördel för arbetsgivare. Ni visar att de värnar om personalens hälsa och eventuella sjukdomar kan förhindras i tid.

Mediseras hälsokontroller ger medarbetare en smidig och enkel lösning för att få kunskap om sina blodvärden och undersöka om de är i riskzon för sjukdomar. Alla provresultat är privata och det är endast personen som tagit blodprovet som kan se sina blodvärden och läkarkommentar. För att få en offert kan du kontakta Medisera via telefon eller e-post.

Välj och beställ hälsokontroll