Företagshälsovård i Falköping

Friska medarbetare som trivs och kan göra sitt bästa på jobbet är en enorm tillgång för dig som arbetsgivare. Låt Medisera bli ett steg på vägen dit. När vi blir en del av er företagshälsovård i Falköping får era medarbetare ny kunskap om sina blodvärden. Genom att ta en aktiv approach till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats kan du förebygga vissa sjukskrivningar och hjälpa medarbetarna nå sin fulla potential. På så sätt kan du bidra till ett långt och hållbart arbetsliv för dem som får ditt företag att fungera.

Så går företagshälsa till i Falköping

Hälsokontroller med Medisera görs genom blodprov. För er som är företagskund rekommenderar vi de bredare proverna som kallas Hälsokontroll Stor, Mellan och Bas. Som namnen antyder varierar antalet blodmarkörer mellan dem. Du kan välja företagshälsovård i Falköping som en årlig prenumeration eller engångsinsats. För att få en offert ber vi dig kontakta oss på telefonnummer 0722–150 261 eller e-postadressen info@medisera.se för att diskutera vad som skulle passa för dig.

Beställ på medisera.se

Efter köp får ni en tillgodokod som medarbetarna använder för att beställa sina undersökningar på medisera.se. Direkt efter beställning är ni välkomna till vårt provtagningsställe på Falköping sjukhus. Mellan 2–6 dagar senare kan de se sina provsvar i jämförelse med referensvärden på ”Min Journal”, komplett med en kommentar från en läkare. Bara individen kan se sitt eget provsvar.

Välj vår företagshälsovård i Falköping

Vi samarbetar med Unilabs kemiska laboratoriet på Sjukhuset i Falköping för provtagning åt företagshälsovård och privatpersoner. Här råder drop-in, så dina medarbetare behöver inte boka en tid i förväg.

Sjukhuset ligger i norra Falköping intill Mössebergs sluttning och dess vackra naturvyer. Till den här platsen flyttade sjukhusverksamheten 1997, från det gamla lasarettet. Den nya byggnaden formades med ett fokus på miljövänlighet och patientfokuserad vård. Sjukhuset i Falköping erbjuder framförallt specialiserad vård och är ett av de fyra som ingår i Skaraborgs sjukhus.

Är du intresserad av att göra Medisera till en del av din företagshälsovård i Falköping? Hör gärna av dig för en offert eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.