Företagshälsovård i Lidköping

Oavsett om du driver ett stort eller mindre företag i Lidköping kan Medisera bli en del av er företagshälsovård. Med blodprov får dina anställda ökade insikter om sitt mående, bland annat indikationer på vitamin- eller mineralbrist och att de ingår i riskzoner för olika sjukdomstillstånd. Att arbeta förebyggande för hälsa bidrar till en frisk arbetsmiljö där medarbetare trivs och får möjlighet att uppfylla sin potential. Dessutom bygger det ditt varumärke som arbetsgivare.

Resultat tillgängliga online

Att ta blodprovet tar inte lång tid och resultaten finns tillgängliga online när de anställda loggar in med Bank-ID. Med ett provtagningsställe i Lidköping är vi ett smidigt alternativ för företagshälsovård.

Blodprov på sjukhuset i Lidköping

För privatpersoner och företagshälsovård i Lidköping samarbetar vi med Unilabs kemiska laboratoriet på Skaraborgs sjukhus på Mellbygatan 11–15.

Skaraborgs sjukhus

Sjukhuset i Lidköping ligger i en härlig parkmiljö intill ån Lidan, med närhet till centrum. Intill sjukhuset ligger Stadsträdgården, som är fylld av historisk arkitektur och färgsprakande rabatter om sommaren. Det har funnits ett sjukhus i området sedan 1800-talet. Den nuvarande byggnaden har utökats steg för steg under runt 100 år. Här erbjuds akutsjukvård och vård inom flera specialiteter på kompletta avdelningar.

Beställ företagshälsovård i Lidköping

Vi rekommenderar Hälsokontroll Bas, Mellan eller Stor för företagshälsovård. De skiljer sig vad gäller antalet blodmarkörer som ingår. Första steget är att höra av dig till oss på telefonnummer 0722–150 261 eller e-post info@medisera.se för att be om en offert. Sedan går det till så här:

  • Efter köp får ni en tillgodokod som gäller för ert företag.
  • Era anställda beställer sina hälsokontroller genom att fylla i sina uppgifter, välja provtagningsställe och betala med tillgodokoden.
  • Direkt efteråt kan de gå till provtagningsstället drop-in för att lämna blodprov.
  • Några dagar senare finns resultaten online i ”Min Journal” där individen kan se sina provsvar genom inloggning med Bank-ID.
  • Provsvaren inkluderar en kommentar från en läkare, och om någon blodmarkör avviker drastiskt från referensvärden kommer en läkare att ringa upp den det berör.

Hör gärna av dig om du är intresserad av en offert eller läs mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.