Företagshälsovård i Södertälje

En aktiv approach till hälsa och välmående är en nyckelfaktor för arbetsplatser där medarbetarna trivs. Genom att inkorporera Mediseras hälsokontroll via blodprov i er företagshälsovård i Södertälje får ni hjälp på vägen. Våra hälsokontroller görs genom blodprov, som jämför individens blodvärden med referensvärden.

Utifrån de nya insikterna kan medarbetarna få information om sin blodvärden och om de befinner sig i en riskzon för vissa sjukdomar eller har brist på olika vitaminer och mineraler. Ni kan använda våra hälsokontroller som en engångsinsats eller utföra dem årligen. Med provtagningsställen på flera platser i Södertälje är det smidigt att använda Medisera för företagshälsa.

Blodprov till företagshälsovård i Södertälje

Vi samarbetar med flera välkända laboratorier för provtagning till företagshälsovård i Södertälje. Inte minst på Södertälje sjukhus, som levererar akut- och specialistvård av hög standard på ett centralt läge. Ett annat centralt alternativ är Luna vårdcentral, som ligger på Nygatan 16 och drivs av landstinget.

Era medarbetare kan även lämna blodprov på Tallhöjdens vårdcentral, som drivs av landstinget och ligger på Tallhöjdsvägen 3. Vårt fjärde provtagningsställe i Södertälje är Karolinska universitetslaboratoriets mottagning i Tveta, på Björnövägen 2.

Så fungerar företagshälsan i Södertälje

Det är enkelt att bli företagskund hos oss. Så här går det till:

  • Hör av dig till oss för att diskutera ditt upplägg och få en offert.
  • När köpet är gjort får ni en tillgodokod för ditt företag.
  • Dina anställda använder koden för att betala för sina hälsokontroller när de beställer dem i kassan på medisera.se. I samband med beställningen väljer de provtagningsställe.
  • Direkt efteråt kan de bege sig till provtagningsstället för att lämna blod drop-in.
  • 2–6 dagar senare finns provsvaren i ”Min Journal”. Blodvärdena jämförs här med referensvärden och en läkare ger en skriftlig kommentar. Inloggning sker med Bank-ID och bara individen kan se sina egna provsvar.

Låter våra hälsokontroller passande för er? Kontakta oss så diskuterar vi företagshälsovård i Södertälje. Du kan också läsa mer om hur vi arbetar med företagshälsovård här.